Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 400 de persoane din Bucuresti si Ilfov au chemat salvarea in noaptea de Inviere

Hotnews Hotnews,
 Peste 400 de persoane din Bucuresti si Ilfov au chemat salvarea in noaptea de Inviere

Peste 400 de persoane din Capitala si judetul Ilfov au avut nevoie de ingrijiri medicale in noaptea de Inviere, 67 dintre ei avand probleme digestive, a declarat pentru Mediafax managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABI), Alis Grasu. continuă pe Hotnews

Peste 400 de persoane din Bucuresti si Ilfov au chemat salvarea in noaptea de inviere

Peste 400 de persoane din Capitala si judetul Ilfov au avut nevoie de ingrijiri medicale in noaptea de inviere, 67 dintre ei avand probleme digestive, a declarat managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABI), Alis Grasu.

Peste 400 de persoane din Bucuresti si Ilfov au chemat salvarea in noaptea de inviere

Si in acest an bucurestenii au facut excese dupa ce s-au infruptat din preparatele traditionale la masa de Paste. La serviciul de ambulanta Bucuresti peste 400 de pesoane au cerut ajutor, informeaza.

FOTO Peste 400 de persoane au asteptat la deschiderea celor doua magazine HM din Pitesti

Peste 400 de persoane au asteptat la cozi interminabile la deschiderea magazinelor HM din Euromall si Carrefour, din Pitesti. Fiecare a vrut sa se asigure ca se afla printre primii 50 de cumparatori care primesc un voucher de 30 de lei la fiecare 100 de lei cheltuiti pe haine.

Peste 7.000 de persoane din Miercurea Ciuc, la ritualul sfintirii bucatelor in centrul orasului

Peste 7. 000 de persoane din Miercurea Ciuc au participat, duminica, la traditionala slujba de sfintire a bucatelor, obicei care isi are originile in Evul Mediu si care a fost pastrat si in perioada comunismului, cand manifestarile religioase de mare amploare erau interzise, relateaza Mediafax.

Un copac a cazut peste un om, pe Soseaua Kiseleff din Bucuresti

Un adolescent de 15 ani a fost ranit, duminica dimineata, de un copac care a cazut peste el pe Soseaua Kiseleff din Capitala, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile.

400 de persoane au chemat salvarea de inviere

Numarul celor care au avut nevoie de medic din cauza problemelor digestive a fost mai mare decat intr-o zi obisnuita.

DGAF a confiscat 154 tone legume si peste 400 mii lei

Directia Generala Antifrauda Fiscala DGAF) a confiscat, in urma verificarii din perioada 11-16 aprilie a 117 societati comerciale, 154 tone legume si o suma de 413. 383 lei in numerar, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Cele mai cautate biserici din Bucuresti

De Pasti, chiar si cei mai liber-cugetatori din fire iau, pentru scurt timp, calea bisericii. De inviere se vede de ce 90% din locuitorii Romaniei se declara la recensamant crestini. in toata tara bisericile gem de lume. Bucurestiul nu face exceptie. Numai ca aici, mai mult poate ca in alte locuri, avem niste lacasuri de cult mai asaltate decat altele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )