Libnet.ro
UNICEF

15 Mai.

Peste 400 de persoane protesteaza, la Cluj, fata de proiectul Rosia Montana.

România Liberă România Liberă,
Peste 400 de persoane protesteaza, la Cluj, fata de proiectul Rosia Montana.

Peste 400 de persoane participa, duminica, la Cluj-Napoca, la un miting de protest fata de proiectul minier de la Rosia Montana, transmite Mediafax. Participantii la miting, printre care se afla si Oana Boc, sotia primarului Clujului, Emil Boc, urmeaza sa porneasca intr-un mars spre campusul studentesc Hasdeu, apoi spre Gara din Cluj-Napoca, iar la final vor ajunge in Piata Lucian Blaga, in fata Casei de Cultura a Studentilor. Protestatarii poarta pancarte cu mesaje precum Rosia Montana e . continuă pe România Liberă

UPDATE: Protestele de la Cluj fata de proiectul de la Rosia Montana s-au incheiat.

UPDATE: Traficul rutier in Piata Lucian Blaga din Cluj-Napoca, blocat duminica seara de protestatarii fata de proiectul de la Rosia Montana, a fost reluat dupa aproximativ o ora, transmite Mediafax. Manifestatia s-a incheiat fara incidente. In Piata Lucian Blaga, protestatarii au cantat si au scandat lozinci antiguvernamentale si de salvare a zonei Rosia Montana. Protestul s-a incheiat dupa aproximativ o ora, iar traficul rutier in zona a fost reluat, fara a se inregistra incidente.

Trafic blocat in Piata Universitatii: 3.000 de persoane protesteaza fata de proiectul Rosia Montana

Aproximativ 3. 000 de manifestanti impotriva proiectului minier au blocat traficul in Piata Universitatii din Bucuresti, duminica seara, purtand bannere cu mesaje ca Rosia Montana - Revolutia generatiei.

Trafic blocat in Piata Universitatii: 3.000 de persoane protesteaza fata de proiectul Rosia Montana (VIDEO)

Aproximativ 3. 000 de manifestanti impotriva proiectului minier au blocat traficul in Piata Universitatii din Bucuresti, duminica seara, purtand bannere cu mesaje ca Rosia Montana - Revolutia generatiei.

Proiectul Rosia Montana: RMGC respinge acuzatiile directorului Institutului Geologic Roman

Rosia Montana Gold Corporation RMGC) respinge acuzatiile lansate de directorul general al Institutului Geologic Roman, Stefan Marincea. Acesta a declarat la audierile din comisia speciala pentru legea privind proiectul minier ca societatea a falsificat hartile cu bazinul Vaii Corna unde ar urma sa fie construit iazul de decantare. Potrivit reprezentantilor RMGC aceste afirmatii nu sunt adevarate.

Eugenia Voda solicita CNA interzicerea reclamelor pentru proiectul Rosia Montana

Eugenia Voda, realizatoarea emisiunii Profesionistii, de la TVR, a trimis o scrisoare deschisa Consiliului National al Audiovizualului, intitulata De ce e bun pentru Romania un Lac Otravit, mai mare decat Monaco?, in care cere ca reclamele proiectului minier de la Rosia Montana sa nu mai fie difuzate.

Fostul director al Institutului de Geologie: Am dat corect avizul pozitiv pe proiectul Rosia Montana

Fostul director al Institutului Geologic al Romaniei IGR) Stefan Grigorescu a declarat joi ca a dat avizul favorabil proiectului de exploatare miniera de la Rosia Montana, pe baza documentatiei existente si a masuratorilor din teren, si ca nu stie sa fie anchetat pentru aceasta, precizeaza Mediafax.

Dezbatere pentru proiectul Rosia Montana la Alba Iulia cu participarea ministrului Dan Sova

Senatorul PNL de Alba organizeaza vineri, la Alba Iulia, o dezbatere pe tema proiectului minier de la Rosia Montana. Singurul ministru invitat care a confirmat participarea este Dan Sova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine.

Mii de persoane protesteaza contra alegerilor in Azerbaidjan.

Mii de persoane s-au adunat in capitala Azerbaidjanului sambata pentru a protesta contra realegerii presedintelui Ilham Aliev intr-un vot foarte criticat de observatorii electorali internationali, informeaza Associated Press. Protestatarii la Baku au cerut anularea alegerilor si demisia lui Aliev. Aliev i-a succedat tatalui sau la presedintia acestei mici natiuni bogate in petrol in 2003, extinzand decenii de regim dinastic. Marsul a fost condus de Jamil Hasanli, istoricul .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )