Libnet.ro
UNICEF

20:15

Peste 42.000 de vizitatori, in primele trei zile ale Targului International Gaudeamus

România Liberă România Liberă,
Peste 42.000 de vizitatori, in primele trei zile ale Targului International Gaudeamus

Peste 42. 000 de vizitatori au participat la evenimentele desfasurate in primele trei zile ale celei de-a XXI-a editii a Targului International Gaudeamus - Carte de invatatura, care a debutat miercuri, in Pavilionul Central Romexpo din Bucuresti, si se va incheia duminica. continuă pe România Liberă

Peste 42.000 de vizitatori in primele trei zile ale Targului International Gaudeamus din Capitala

Peste 42. 000 de vizitatori au participat la evenimentele desfasurate in primele trei zile ale celei de-a XXI-a editii a Targului International Gaudeamus - Carte de invatatura, care a debutat miercuri, in Pavilionul Central Romexpo din Bucuresti, si se va incheia duminica.

Peste 42.000 de vizitatori au trecut pragul Targului Gaudeamus in primele trei zile

Peste 42. 000 de vizitatori au participat la evenimentele desfasurate in primele trei zile ale celei de-a XXI-a editii a Targului International Gaudeamus - Carte de invatatura, care a inceput miercuri.

Elvetia conduce Franta cu 2-1, dupa primele doua zile ale finalei Cupei Davis

Juliet/Julien Benneteau, sambata, la Villeneuve dAscq, in cel de-al treilea meci al finalei Cupei Davis, rezultat in urma caruia Elvetia conduce Franta la general cu 2-1.

eMAG: Vanzari de 145 milioane de lei in primele noua ore ale campaniei Black Friday

Retailerul online eMAG a vandut, in primele 9 ore ale zilei de Black Friday, 420. 000 de produse, in valoare totala de 145 de milioane de lei, de asemenea, fiind realizata si vanzarea celui mai scump produs vandut vreodata online.

Constanta: Trei eleve, eliminate de la scoala pentru trei zile, dupa ce s-au batut pe strada

Trei eleve de clasa a VIII-a, din comuna Sinoe, judetul Constanta, au fost eliminate de la scoala pentru trei zile si vor avea nota scazuta la purtare, dupa ce doua dintre ele s-au batut pe strada, iar a treia le-a filmat, relateaza Mediafax.

Gigi Netoiu, eliberat pentru trei zile din penitenciar pentru a-si boteza baiatul pe care il are cu un fost manechin

Condamnat la 3 ani si 4 luni in Dosarul Transferurilor, Gigi Netoiu a fost eliberat pentru trei zile din penitenciarul din Drobeta Turnu Severin. Netoiu ar fi primit o permise sa mearga acasa pentru a-si boteza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )