Libnet.ro
UNICEF

15:00

Peste 43.000 de oameni au semnat o petitie prin care cer ONU sa condamne violentele din Piata Victoriei

B1 B1,
Peste 43.000 de oameni au semnat o petitie prin care cer ONU sa condamne violentele din Piata Victoriei

Peste 43. 000 de persoane au semnat o petitie prin care solicita inaltului Comisar pentru Drepturile Omului sa condamne oficial violentele fortelor de ordinela protestul de vineri, din Piata. continuă pe B1

Petitie catre naltul Comisar pentru Drepturile Omului, pentru ca ONU sa investigheze abuzurile Jandarmeriei. Peste 44.000 de oameni au semnat deja petitia

Comunitatea Declic a initiat o petitie catre inaltul Comisar ONU pentru Drepturile Omului prin care se solicita ajutorul Organizatiei Natiunilor Unite pentru investigarea si sanctionarea abuzurilor Jandarmeriei Romane, comise in data de 10 august. La momentul redactarii acestei stiri, peste 44. 000 de persoane semnasera petitia, in conditiile in care tinta este de 100. 000 de semnatari.

Clipul penibil prin care Jandarmeria justifica violentele e facut prin furt

Jandarmeria a publicat un clip prin care incearca sa justifice de ce au actionat in forta impotriva protestatarilor. E neasteptat de penibil. in loc sa ofere explicatii concludente despre adevaratele motive pentru care s-a actionat mult prea violent impotriva protestatarilor din Piata Victoriei pe 10 august, Jandarmeria Romana incearca sa-si justifice actiunea aratand ca in [].

Romanii cer ajutorul ONU

Peste 35. 000 de oameni au semnat o petitie initiata ieri si intitulata Jandarmeria e toxica. Cerem ajutorul ONU, prin care ii solicita noului inalt Comisar pentru Drepturile Omului, Michelle Bachelet, care va prelua mandatul la 1 septembrie, o pozitie oficiala din partea Organizatiei Natiunilor Unite de condamnare a violentelor fortelor de ordine din 10 august din Piata Victoriei din Bucuresti. Ei cer ONU sa faca o analiza proprie a dovezilor si sa evalueze acuzatiile de incalcare a drepturilor omului, dar si sa reconsidere oportunitatea prezentei jandarmilor romani in programele internationale de mentinere a pacii, relateaza News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )