Libnet.ro
UNICEF

19:45

Peste 50 de persoane vor fi puse sub acuzare pentru uciderea manifestantilor in Ucraina

B1 B1,
Peste 50 de persoane vor fi puse sub acuzare pentru uciderea manifestantilor in Ucraina

Peste 50 de persoane, inclusiv oficiali de rang inalt din cadrul fortelor de ordine, vor fi acuzate pentru uciderea demonstrantilor la Kiev. O ancheta a fost lansata impotriva unor oficiali de rang inalt . continuă pe B1

Peste 50 de persoane vor fi puse sub acuzare pentru uciderea manifestantilor in Ucraina

Peste 50 de persoane vor fi acuzate pentru uciderea demonstrantilor la Kiev, informeaza Interfax Ucraina, potrivit Mediafax. Printre cei acuzati se afla inclusiv oficiali de rang inalt din cadrul fortelor de.

Interactive Intelligence: In cel mult doi ani tabletele vor lua locul tehnologiilor pentru conferinte audio si video in mediul de business

Tabletele vor lua locul tehnologiilor folosite in prezent pentru conferintele audio si video in mediul de afaceri, arata un studiu comandat de catre Interactive Intelligence, furnizor global de solutii software si servicii.

Peste 50 de perchezitii si amenzi de aproape 3 milioane lei in ultimele zile

Ministerul Afacerilor Interne MAI) a efectuat, intre 17 si 20 februarie, 56 de perchezitii, 1. 665 de controale, 326 de filtre si sase razii, pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice, in urma carora au fost constatate peste 400 de infractiuni si au fost aplicate amenzi de aproape 3 milioane lei, conform unui comunicat publicat azi pe site-ul institutiei.

Desfasurare de forte la CM Brazilia: 170.000 persoane vor asigura ordinea publica.

Securitatea la Cupa Mondiala din Brazilia va fi asigurata de nu mai putin de 170. 000 persoane, din care 150. 000 inarmati. FIFA a anuntat contingentele fortelor de ordine in cadrul unei conferinte pe tema securitatii la Cupa Mondiala. CM 2014, care va debuta pe 12 iunie, va fi unul dintre cel mai bine pazite evenimente, avand in vedere ca Brazilia s-a confruntat cu numeorase revolte ale populatiei care manifesta impotriva organizarii CM in conditiile in care Brazilia are un nivel al saraciei .

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )