Libnet.ro
UNICEF

19:45

Peste 500 de solicitari la ambulanta, din cauza caniculei

Antena3 Antena3,
Peste 500 de solicitari la ambulanta, din cauza caniculei

Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABI) a intregistrat, miercuri, in primele sase ore ale zilei aproape 500 de solicitari, cu o medie de peste 80 de apeluri pe ora, printre care 15 cazuri de lesin in. continuă pe Antena3

Galati: Echipajele de pe ambulante au intervenit la 199 de solicitari in ultimele 24 de ore. Opt persoane au cazut in strada din cauza caniculei

Opt persoane din judetul Galati au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce au cazut in strada din cauza caniculei, iar echipajele de pe ambulante au intervenit, in ultimele 24 de ore, in judet, la 199 de.

Viteza de circulatie a trenurilor se reduce, din cauza caniculei. Temperaturile inregistrate la nivelul sinei depasesc 50 DE GRADE CELSIUS

Viteza de circulatie a trenurilor de calatori si de marfa se va reduce, pe anumite sectii, cu 20-30 km/h fata de viteza normala de circulatie, pe durate bine determinate, din cauza caniculei, informeaza CFR.

Doi romani au MURIT din cauza caniculei

Doua persoane, amandoua de nationalitate romana, au murit din cauza valului de caldura care afecteaza Italia.

Lesinuri in lant in Capitala, din cauza caniculei. Ce masuri iau autoritatile

In primele sase ore ale zilei de miercuri aproape 500 de persoane au sunat la ambulanta, adica 80 de persoane pe ora, dintre care 15 au fost cazuri de lesin in spatii publice, a declarat managaerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABI), doctorul Alis Grasu.

Canicula face victime in Galati: Opt persoane au cazut in strada din cauza caldurii excesive

Opt persoane din judetul Galati au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce au cazut in strada din cauza caniculei, iar interventiile ambulantelor au crescut, in ultimele 24 de ore, cu aproape 20% fata de o zi obisnuita.

Canicula face primele victime in tara. Cinci persoane au lesinat pe strada din cauza caldurii

Cinci persoane din judetul Timis, intre care si o tanara de 22 de ani, au solicitat ajutorul ambulantei dupa ce li s-a facut rau pe strada din cauza caniculei, fiind deschise patru puncte de prim-ajutor in.

Pretul petrolului pierde peste 4% din cauza crizei din Grecia

Pretul futures al petrolului a scazut puternic ieri, investitorii fiind reticenti la plasamente riscante, din cauza temerilor provocate de o posibila iesire a Greciei din zona euro.

Zborurile United Airlines au fost suspendate, din cauza unor probleme de automatizare

Toate zborurile United Airlines, cea mai mare companie aeriana americana, erau consemnate la sol astazi, in Statele Unite, din cauza unor probleme de automatizare, potrivit agentiei federale a aviatiei FAA), transmite AFP.

Doi romani au murit in Italia dupa ce li s-a facut rau din cauza caldurii

Doua persoane, amandoua de nationalitate romana, au murit din cauza valului de caldura care afecteaza Italia, a doua victima inregistrandu-se miercuri, anunta autoritatile italiene, potrivit agentiei.

Un roman a murit in nordul Italiei din cauza caldurii

Un roman a murit, miercuri, in nosrdul Italiei dupa ce i s-a facut rau din cauza caldurii. Romanul in varsta de 48 de ani se afla la pescuit, miercuri la pranz, in zona Albaredo dAdige, o localitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )