Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 50.000 de angajati ai MAI, trimisi in misiune in ziua alegerilor

Adevărul Adevărul,
Peste 50.000 de angajati ai MAI, trimisi in misiune in ziua alegerilor

Peste 50. 000 de angajati ai MAI vor asigura, in ziua alegerilor, ordinea si liniste publica, protectia sectiilor de votare in afara acestora si cercetarea incidentelor electorale, scrie News. ro. continuă pe Adevărul

Carmen Dan: Suntem in linie dreapta in ceea ce priveste organizarea alegerilor

Nu va exista nicio derogare de la aplicarea legii, indiferent de culoarea politica sau de numele participantilor inscrisi in cursa electorala, iar in ziua alegerilor vor fi la datorie peste 50. 000 de angajati ai.

in ziua alegerilor, Primaria Focsani ii cheama pe localnici sa-si plateasca impozitele. Si la Evidenta Populatiei va fi deschis toata ziua

Potrivit Primariei Focsani, Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta Persoanelor va lucra atat sambata cat si duminica, 26 mai.

HOROSCOP ALEGERI EUROPARLAMENTARE. Val de dezinformari in ziua alegerilor

Alegerile pentru Parlamentul European se vor desfasura in Romania duminica, 26 mai. in contextul in care ne mai despart cateva zile de acest moment, Daniela Simulescu, astrolog DCNEWS, a realizat o emisiune.

Mircea Badea, predictii-soc pentru ziua alegerilor: Va lua cel putin 40%!

Mircea Badea a prezentat, joi, pe pasa cu Sinteza zilei, predictiile sale privind procentele pe care le vor obtine principalele partide din Romania la alegerile europarlamentare de pe 26 mai. Eu zic ca PSD ia.

Cele mai recente sondaje inaintea alegerilor europene, de la Austria la Italia / in Franta, Le Pen devanseaza lista lui Macron

Cu cateva zile inainte de alegerile pentru Parlamentul European, partidul de extrema dreapta FPo scade in sondaje in Austria, dupa recentul scandal care l-a zguduit, iar Adunarea Nationala a lui Marine Le Pen devanseaza lista partidului lui Emmanuel Macron in Franta, in timp ce in Germania conservatorii conduc, potrivit celor mai recente sondaje citate de AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )