Libnet.ro
UNICEF

08:30

Peste 60 de cadre medicale de la Spitalul Judetean Focsani, pozitive la Covid-19

România Liberă România Liberă,
Peste 60 de cadre medicale de la Spitalul Judetean Focsani, pozitive la Covid-19

Peste 60 de cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Sf. Pantelimon Focsani sunt in. continuă pe România Liberă

VIDEO Doua noi cazuri de COVID-19 in randul cadrelor medicale din Spitalul Judetean Buzau

Apar noi cazuri de infectare cu coronavirus in randul personalului medical din Buzau. Conducerea SJU Buzau a anuntat ca au fost confirmate pozitiv inca cadre medicale din sectia ORL. Judetul Buzau ajunge sa numere, in acest moment, 17 cadre medicale infectate atat in Spitalul Judetean Buzau cat si in Policlinica Nicolae Titulescu.

Zece cadre medicale de la Spitalul Nicolae Oblu din Iasi, confirmate pozitiv cu COVID-19

Zece cadre medicale, majoritatea asistente, de la Spitalul Prof. Dr. Nicolae Oblu din Iasi, au fost depistate cu COVID-19, dupa intoarcerea la serviciu, a declarat, managerul unitatii, Lucian Eva.

Un bebelus, patru cadre medicale si un ofiter de la ISU, printre buzoienii depistati miercuri cu coronavirus

In judetul Buzau au fost confirmate 148 de cazuri de infectare cu Coronavirus, 35 de persoane fiind declarate si vindecate. Un bebelus nascut la inceputul saptamanii, un angajat al ISU, doua asistente si doua infirmiere din Spitalul Judetean sunt printre cele mai recente cazuri de COVID-19 confirmate in judet.

Noi cazuri de COVID-19 la Spitalul Judetean Buzau. Cadrele medicale infectate au fost internate in Bucuresti

Inca doua cazuri de COVID-19 au fost confirmate in Spitalul Judetean Buzau, la sectiile ORL si Medicina Interna. Este vorba despre un medic si despre o asistenta medicala. Cei doi au fost trimisi la un spital din Bucuresti.

inca patru angajati din Spitalul Judetean Buzau au fost diagnosticati cu COVID-19

Creste numarul cadrelor medicale din Spitalul Judetean Buzau infectate cu coronavirus. Dupa ultimul set de teste pentru COVID-19, au fost inregistrate patru cazuri noi, toate in sectia ORL. Managerul unitatii medicale crede ca in zilele urmatoare ar putea aparea mai multe cazuri de imbolnaviri in randul personalului sanitar.

DSP Buzau, reclamata la Parchet dupa confirmarile COVID-19 din Spitalul Judetean

Dupa inregistrarea primelor cazuri de imbolnaviri cu SAR-COV-2 in Spitalul Judetean Buzau astazi a venit si primul dosar penal ca urmare a unei sesizari. Procurorii buzoieni vor face verificari ca urmare a unei reclamatii depuse de o persoana fizica.

Salarii uriase la Spitalul Judetean Ploiesti: sef de sectie 42.658 lei, liftier - 4.821 lei, portar - 4.721 lei (Document)

Spitalul Judetean Ploiesti pare sa aiba, de departe, cel mai mare buget la capitolul cheltuieli salariale comparativ cu orice alta unitate medicala din judet.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )