Libnet.ro
UNICEF

05:00

Peste 60 de sanctiuni contraventionale, constatate in primele doua zile ale noului an

Adevărul Adevărul,
Peste 60 de sanctiuni contraventionale, constatate in primele doua zile ale noului an

In primele doua zile ale anului 2018, politistii au intervenit la peste 70 de evenimente. Au aplicat peste 60 de sanctiuni contraventionale, iar in urma actiunilor si interventiilor efectuate au constatat 20 de infractiuni. continuă pe Adevărul

Casa de asigurari de sanatate: peste 60% din medicii de familie au semnat contractele pentru 2018

Peste 60% din medicii de familie au semnat actele aditionale de prelungire pentru trimestrul I al anului 2018 a contractelor incheiate de furnizorii de servicii medicale cu casele de asigurari de sanatate, iar programul de lucru al caselor a fost prelungit astfel incat sa poata fi semnate aceste acte aditionale, pentru a asigura continuitate in acordarea asistentei medicale, anunta Casa Nationala de Asigurari de Sanatate intr-un comunicat.

Peste 60 de apeluri de urgenta la Salvamont in ultimele 24 de ore

Unii dintre romanii care si-au petrecut Revelionul la munte au avut nevoie de sprijinul salvamontistilor. Salvatorii au primit in ultimele 24 de ore peste 60 de apeluri de urgenta, cele mai multe, 11, fiind pentru Salvamont Straja.

Cum va fi vremea in fiecare regiune in primele doua saptamani ale anului

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a anuntat prognoza meteo pentru primele doua saptamani ale lui 2018. Conform meteorologilor, vremea va fi calda in majoritatea regiunilor in.

Mogherini vizita de doua zile in Cuba pentru recomfirmarea acordului intre insula si Uniunea Europeana

Sefa diplomatiei europene Federica Mogherini efectueaza incepand de miercuri o vizita de doua zile in Cuba, in vederea reconfirmarii acordului incheiat intre insula si Uniunea Europeana UE), in contradictie cu politica presedintelui american Donald Trump.

Temperaturi chiar si cu 10 grade mai ridicate decat ar fi normal pentru aceasta perioada. Cum va fi vremea in primele doua saptamani ale anului

Iarna continua sa fie extrem de blanda. Temperaturile acestui inceput de an sunt peste media normala, iar in Capitala sunt, in medie, cu 10 grade mai mult decat ar fi fost normal pentru data din calendar, spun meteorologi, acestia precizand ca in urmatoarea saptamana vor aparea precipitatii in majoritatea zonelor tarii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )