Libnet.ro
UNICEF

05:45

Peste 71% din apelurile la 112 sunt false. Cele mai multe sunt din Covasna, Calarasi si Mures

Adevărul Adevărul,
Peste 71% din apelurile la 112 sunt false. Cele mai multe sunt din Covasna, Calarasi si Mures

Peste 71% din cele peste 13 milioane de apeluri la numarul unic de urgenta 112, inregistrate in Romania in primele noua luni ale anului, au fost false. Cele mai multe au fost facute din judetele Covasna, Calarasi si Mures. continuă pe Adevărul

Peste 71 la suta din apelurile la 112 sunt false.

Peste 71 la suta din apelurile la 112 sunt false, a anuntat, luni, Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS), conform Mediafax. In primele noua luni din 2013, in Romania au fost inregistrate 13. 466 de apeluri la numarul 112, iar cele mai multe dintre apelurile false sunt din judetele Covasna, Calarasi si Mures. Multe persoane suna fara a avea o urgenta, se intereseaza despre evenimente care se petrec in localitatea lor, adreseaza injurii operatoarelor, rad, pun muzica sau nu vorbesc.

Opris: Peste 70% dintre apelurile la 112 sunt false

Marcel Opris, directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) a precizat ca peste 70% dintre apelurile facute spre serviciul 112 sunt false si ca se doreste ca procentul de apeluri false la 112 sa ajunga la cca 3-4%, potrivit Agerpers.

Actionarii ar fi vrut sa vanda peste 70% din Fondul Proprietatea

Fondul Proprietatea a incheiat, ieri, rascumpararea accelerata a 4,35% din actiuni, la pretul 1 leu/actiune, insa actionarii ar fi vrut sa vanda peste 72% din titluri, in conditiile in care, in piata, cotatia a urcat, ieri, cu 2,60%, la 0,8095 lei/unitate.

Un grup de 15 activisti Greenpeace protesteaza la o benzinarie din Arad; patru sunt pe acoperis.

Un grup de 15 activisti Greenpeace din Romania, Ungaria si Austria protesteaza, sambata, in fata unei benzinarii Gazprom din municipiul Arad, patru dintre ei fiind pe acoperis, ei avand mesaje prin care cer eliberarea unor activisti retinuti in Rusia si impotriva exploatarilor petroliere din Arctica, transmite Mediafax. Protestul a inceput, sambata dimineata. Protestatarii au pancarte cu mesaje in romana si engleza prin care cer oprirea exploatarilor petroliere de orice fel in Arctica, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )