Libnet.ro
UNICEF

07:15

Peste 90% dintre restaurantele de pe Uber Eats au fost atrase de foodpanda

Adevărul Adevărul,
Peste 90% dintre restaurantele de pe Uber Eats au fost atrase de foodpanda

Astazi este ultima zi in care Uber Eats mai opereaza in Romania, insa restaurantele prezente acolo isi vor continua activitatea de livrari prin alte platforme. continuă pe Adevărul

Foodpanda Romania a atras peste 90% dintre restaurantele care se aflau in portofoliul Uber Eats

Foodpanda a reactionat rapid noului context in care, incepand de astazi, platforma Uber Eats si-a incetat operatiunile pe piata locala. Compania anunta ca peste 90% dintre restaurantele care se regaseau in oferta Uber Eats din Bucuresti, Timisoara si Iasi se afla in prezent in portofoliul foodpanda.

Firmele care au profitat din plin de pandemie: ce a lasat in urma Uber Eats

De cateva luni, multe firme s-au plans ca pandemia de coronavirus le-a lovit puternic. Multe dintre ele au pus lacatul pe usa, dar exista si jucatori care se descurca extrem de bine.

Sondaj IMAS: Peste jumatate dintre romani cred ca scolile n-ar trebui redeschise nici in septembrie, daca ritmul de infectare cu noul coronavirus se mentine

Mai mult de jumatate dintre romani considera ca scolile nu ar trebui redeschise nici in septembrie, daca atunci vom avea acelasi ritm al infectarilor cu coronavirus ca in prezent, indica cel mai recent barometru IMAS, realizat la comanda Europa FM.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )