Libnet.ro
UNICEF

23:00

Peste jumatate dintre angajatorii romani estimeaza o crestere cu pana la 20% a pachetelor salariale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Peste jumatate dintre angajatorii romani estimeaza o crestere cu pana la 20% a pachetelor salariale

Peste jumatate dintre angajatorii romani vor face noi recrutari in a doua jumatate din 2018. Pozitiile deschise de companii sunt pentru departamentele de vanzari, administrativ si productie. continuă pe Wall-Street Ro

STUDIU 6 din 10 angajatori estimeaza o crestere intre 5% si 20% a pachetelor salariale pentru pozitiile deschise in a doua jumatate din 2018

Peste jumatate dintre angajatori vor face recrutari pentru pana la 10 pozitii noi in a doua jumatate din 2018, majoritatea cautand intre 1 si 5 angajati pentru fiecare pozitie. Aproape 7 din 10 companii spun ca recruteaza pentru pozitii de Vanzari, urmate de job-uri in departamente precum Administrativ 57%) sau Productie 45%).

Angajatorii romani prognozeaza cel mai puternic climat de angajare din ultimii 10 ani

Angajatorii romani prognozeaza cel mai puternic climat de angajare din ultimii 10 ani, planurile pentru trimestrul al patrulea al anului fiind cele mai optimiste din Europa, la egalitate cu Slovenia, si in topul celor mai optimiste din lume, conform unui studiu ManpowerGroup trimis redactiei.

INS: Romanii au mai multe televizoare color decat masini de spalat rufe

Mai mult de jumatate dintre romanii care locuiesc in mediul rural nu aveau baie sau dus in interiorul locuintei la finalul anului 2017, numarul acestora fiind in scadere comparativ cu acum doi ani cand mai bine de 60% din gospodarii nu aveau.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )