Libnet.ro
UNICEF

16:30

Peste jumatate dintre romani sunt speriati, ingrijorati sau nelinistiti in legatura cu sarbatorile din 2020

Hotnews Hotnews,
 Peste jumatate dintre romani sunt speriati, ingrijorati sau nelinistiti in legatura cu sarbatorile din 2020

Mai mult de jumatate dintre romani 56%) declara ca in 2020 simt emotii negative atunci cand vine vorba de sarbatorile de iarna in contextul actual, iar in ceea ce priveste cadourile, 40% dintre romani afirma ca si-ar dori cel mai mult sa primeasca gadget-uri. Un roman din patru isi doreste sa fie sanatos de sarbatori si nu se gandeste la cadouri materiale. Acestea sunt doar cateva din concluziile unui studiu transmis marti de Reveal Marketing Research. continuă pe Hotnews

STUDIU REVEAL MARKETING RESEARCH: Peste jumatate dintre romani sunt speriati, ingrijorati si nelinistiti in legatura cu sarbatorile din 2020

Mai mult de jumatate dintre romani 56%) declara ca in 2020 simt emotii negative atunci cand vine vorba de sarbatorile de iarna in contextul actual.

Peste jumatate dintre cadrele didactice din Romania nu sunt de acord sa se vaccineze anti-COVID-19. Lider de sindicat: Profesorii nu sunt niste retrograzi (VIDEO)

Mai bine de jumatate dintre profesorii romani nu sunt de acord sa se vaccineze impotriva COVID-19, arata un sondaj realizat de Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret, in perioada 16 - 21.

Peste jumatate dintre angajatii din invatamant nu sunt de acord sa se vaccineze impotriva COVID-19 (sondaj)

Peste jumatate 56,3%) dintre angajatii din invatamant nu sunt de acord sa se vaccineze impotriva COVID-19, conform unui sondaj realizat de Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret, la care au raspuns 13. 356 de cadre didactice. Acelasi sondaj arata ca peste 43% ar dori revenirea la cursurile fata in fata.

Sondaj: Aproape doua treimi dintre romani ingrijorati de evolutia pandemiei. Cati s-ar vaccina

63% dintre romani se declara foarte ingrijorati sau ingrijorati de evolutia pandemiei de coronavirus, insa, cu toate acestea, doar trei din zece s-ar vaccina antiCOVID-19. Datele reies dintr-un sondaj Avangarde, realizat in perioada 10-20 decembrie.

STUDIU Peste jumatate dintre angajatii din invatamant nu sunt de acord sa se vaccineze impotriva COVID-19. 70% dintre ei doresc redeschiderea scolilor

Peste jumatate 56,3%) dintre angajatii din invatamant nu doresc sa se vaccineze impotriva COVID-19, desi 70% dintre ei doresc redeschiderea scolilor, conform unui sondaj realizat de Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret in perioada 16 - 21 decembrie 2020.

STUDIU: Doar 30% dintre romani s-ar vaccina impotriva COVID-19

Potrivit unui sondaj realizat de Avangarde, doar 30% dintre cetatenii romani spun ca s-ar vaccina impotriva COVID-19, in vreme ce 29% refuza vehement vaccinarea. STUDIU: Doar 30% dintre romani s-ar.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2724 seconds )