Libnet.ro
UNICEF

20:15

Peste mai putin de o luna, experimentam impreuna cele doua spectacole, DJ Battle (21 iunie) si Protest (22 iunie) la Teatrul National din Bucuresti.

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Peste mai putin de o luna, experimentam impreuna cele doua spectacole, DJ Battle (21 iunie) si Protest (22 iunie) la Teatrul National din Bucuresti.

Dans::danse, proiectul colaborativ de dans contemporan realizat de Asociatia Sectia de Coregrafie din Romania si Centre Choregraphique National dOrleans din Franta, isi lanseaza etapa din Romania prin platforma digitala dans-danse. eu. dans::danse este inspirat din estetica, idealurile si valorile comune celor doua tari francofone si aduce in fata iubitorilor de arta si de . continuă pe Ceaşca de Cultură

Demisie in Ministerul Justitiei: Secretarul de stat Ion Popa pleaca, la mai putin de o luna de la numirea sa

Judecatorul Ion Popa a demisionat din functia de secretar de stat la Ministerul Justitiei, au precizat surse din minister citate de Agerpres. Acesta fusese numit in functia de secretar de stat pe data de 9 mai.

Oficialii serviciilor de securitate din SUA si Taiwan s-au intalnit pentru a consolida relatiile dintre cele doua state

SUA si Taiwan au organizat o intalnire intre oficialii din cadrul serviciilor nationale de securitate pentru a imbunatati cooperarea dintre cele doua state, scrie Reuters.

Oficial! Toti romanii vor pierde bani la pensie: Vezi doar aici cati bani vei primi mai putin de luna viitoare...

Legea pensiilor nu va repara una dintre marile nedreptati ale actualului sistem: cumularea pensiilor speciale cu cea publica.

Cele doua zile care au schimbat complet scena politica romaneasca. Ce urmeaza dupa era Dragnea?

26 si 27 mai, doua zile istorice pentru Romania. Duminica - alegeri cu prezenta record, un vot emotional, determinat de multa ura si dezbinare, a conturat noi forte politice pe scena romaneasca si a schimbat clasamentul preferintelor romanilor, la nici.

Dumitru Buzatu si PSD, infrangere zdrobitoare la Vaslui si Barlad. USR- PLUS a castigat detasat in cele doua municipii

PSD a pierdut alegerile in cele trei municipii ale judetului Vaslui si in orasul Negresti. Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu afirma ca rezultatele obtinute de PSD la nivel national reprezinta unul dintre cele mai grele momente ale partidului.

Cinci lucruri mai putin cunoscute din viata Papei Francisc, care ne va vizita tara la sfarsitul acestei saptamani

Cel mai important eveniment al anului in Romania, din anumite puncte de vedere, vizita Papei Francisc, va retine atentia a milioane de oameni.

ARDO HANSSON, BCE: Noile imprumuturi acordate bancilor, mai putin generoase

Banca Centrala Europeana ar trebui sa fixeze conditii mai stricte decat inainte in privinta noilor imprumuturi acordate bancilor, a afirmat, ieri, Ardo Hansson, membru al Consiliului guvernatorilor BCE, care si-a exprimat de asemenea scepticismul fata de propunerea de recompensare a institutiilor financiare pentru atenuarea impactului dobanzilor negative, transmite Reuters.

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )