Libnet.ro
UNICEF

14:00

Peste o mie de grenade din Primul Razboi Mondial, descoperite in Vrancea

Hotnews Hotnews,
 Peste o mie de grenade din Primul Razboi Mondial, descoperite in Vrancea

Peste o mie de grenade din Primul Razboi Mondial au fost descoperite, marti, intr-o localitate din judetul Vrancea, informeaza Mediafax. Descoperirea a fost facuta de o echipa privata specializata in detectarea de metale, care a solicitat interventia specialistilor de la ISU Vrancea. continuă pe Hotnews

Grenade functionale, din perioada Primului Razboi Mondial, descoperite in Vrancea

Peste o mie de grenade, toate functionale, au fost descoperite, marti dupa-amiaza, de cautatori de c.

Cautatorii de comori din Vrancea au descoperit peste o mie de grenade functionale, din perioada Primului Razboi Mondial FOTO

Peste o mie de grenade functionale din perioada Primului Razboi Mondial au fostdescoperite, marti dupa-amiaza, de cautatori de comori din Vrancea si de pompierii de la Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta.

Pericol de EXPLOZIE in Romania! PESTE 1000 de grenade au fost descoperite! Detalii de ultim moment

Una dintre cele mai mari descoperiri de munitie din Romania a avut loc marti in judetul Vrancea. Nu mai putin de 1087 de grenade ofensive din Primul Razboi Mondial au fost gasite in localitatea Campuri. in.

Ce i-a determinat pe americani sa intre in cel de-Al Doilea Razboi Mondial. Au renuntat la o neutralitate profitabila

Participarea Statelor Unite la cel de-al doilea razboi mondial a fost unul dintre factorii decisivi care au dus la infrangerea Germaniei Naziste. Intrarea americanilor in razboi, dupa doi ani de neutralitate a fost provocata de o serie de evenimente care le-au aratat oficialilor din Statele Unite, ca nu sunt departe de pericolele razboiului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )