Libnet.ro
UNICEF

07:15

Peste o mie de infectii au fost raportate de catre spitalele din Romania

Antena3 Antena3,
Peste o mie de infectii au fost raportate de catre spitalele din Romania

Peste 1. 000 de infectii asociate asistentei medicale IAAM) au fost raportate in primele 4 luni ale anului 2019 de catre 69 de spitale din intreaga tara, ceea ce inseamna ca numarul acestor infectii. continuă pe Antena3

Peste 1.000 infectii nosocomiale au fost raportate in primele 4 luni ale anului

Mai putin de unul din cinci spitale a raportat infectii nosocomiale in primele patru luni ale anului 2019, in contextul in care in Romania sunt, in total, 375 de spitale de stat. Pana in prezent, au fost raportate peste 1. 000 de cazuri de infectii nosocomiale in aceasta perioada, conform unui raport al Autoritatii Nationale de Management al Calitatii in Sanatate ANMCS).

Peste o mie de elevi vor primi 10 din oficiu la examenul de bacalaureat la limba straina

Peste o mie de elevi vor obtine in acest an nota 10 din oficiu la proba de examen la limba straina din cadrul examenului de bacalaureat. Elevii sunt cei care au sustinut, pe parcursul invatamantului general, examene cu recunoastere internationala pentru certificarea competentelor lingvistice in limbi straine, transmite IPN.

Doua persoane au fost ranite dupa furtuna din Capitala

Doua persoane au fost ranite luni seara, in urma conditiilor meteo nefavorabile din Capitala, a anuntat ISU Bucuresti-Ilfov. Cele doua persoane sunt constiente si au dorit sa fie transportate la spital, a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )