Libnet.ro
UNICEF

00:07

Peste o mie de locuri de munca in statele europene. Cele mai multe - in Portugalia, la cules de zmeura: salariu si conditii

Adevărul Adevărul,
Peste o mie de locuri de munca in statele europene. Cele mai multe - in Portugalia, la cules de zmeura: salariu si conditii

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin reteaua EURES Romania, 1. 088 de locuri de munca. Cele mai multe sunt in Portugalia, la cules de zmeura, Spania, tot in agricultura, in Malta, pentru soferi de autobuz, si in Germania. continuă pe Adevărul

Peste o mie de locuri de munca vacante in statele europene; cele mai multe - in Portugalia, la cules de zmeura

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin reteaua EURES Romania, 1. 088 de locuri de munca. Cele mai multe sunt in Portugalia, la cules de zmeura, Spania, tot in agricultura, in Malta, pentru soferi de autobuz, si in Germania.

Peste o mie de locuri de munca vacante in statele europene. Cele mai multe sunt in Portugalia la cules de zmeura

Angajatorii din Spatiul Economic European pun la dispozitie, prin reteaua EURES Romania, 1. 088 de locuri de munca. Cele mai multe sunt slujbe vacante in Portugalia, la cules de zmeura, Spania, tot in agricultura, in Malta, pentru soferi de autobuz, si in Germania.

ANOFM: Peste 16.400 de locuri de munca vacante la nivel national, cele mai multe in Bucuresti, Arad, Prahova si Timis

Peste 16. 4900 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Arad, Prahova si Timis, in timp ce in Bacau, Suceava si Caras-Severin sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

ANOFM: Peste 16.400 de locuri de munca vacante la nivel national, cele mai putine slujbe disponibile, in judetul Ialomita

Peste 16. 4900 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Arad, Prahova si Timis, in timp ce in Bacau, Suceava, Caras-Severin si Ialomita sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Temperaturile s-au apropiat de 19 grade intr-una dintre cele mai calde zile de Craciun din istoria masuratorilor meteorologice

La Calafat temperaturile s-au apropiat de 19 grade si in multe localitati au fost peste 15 grade, Craciunul din acest an fiind unul dintre cele mai calde de cand se fac masuratori. La Calafat au fost 18,5 grade si la Targoviste au fost 17, insa in nordul tarii au fost locuri unde nu s-au depasit 2-3 grade. In ultimii ani aproape de fiecare data temperaturile au fost extrem de ridicate pe 25 decembrie.

Peste 600 de solicitari la Ambulanta Bucuresti-Ilfov, in prima zi de Craciun. Cele mai multe cazuri, cod rosu

Managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SAB-IF), Alis Grasu, a declarat ca in prima zi de Craciun, peste 600 de persoane au solicitat ajutor, cele mai multe cazuri fiind de cod rosu, precizand ca izolat au fost si solicitari cauzate de mancatul excesiv.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. De unde vin denumirile unora dintre cele mai iubite preparate de Sarbatori

Ana Iorga a dezvaluit in rubrica Pe cuvant de joi de unde vin denumirile unora dintre cele mai iubite preparate de.

Iaurtul si laptele batut refac sanatatea intestinelor. Ce fel de lapte are cele mai putine grasimi

Laptele este considerat unul dintre cele mai complete alimente din punct de vedere nutritional, un adevarat izvor de sanatate. El nu trebuie sa lipseasca din alimentatia adultului, cu exceptia persoanelor care sunt alergice la unele proteine din lapte.

La ce s-au uitat romanii in zilele de Craciun: Singur acasa si Las Fierbinti, intre cele mai urmarite programe

Filmele si stirile au fost cele mai urmarite programe in zilele de Craciun. Preferata romanilor a ramas comedia Singur Acasa 3, difuzata de Pro TV, care a dominat topul audientelor.

Cele mai bune filme de aventura aparute de-a lungul timpului

Filmele de aventura sunt filmele care te introduc intr-o lume a tuturor posibilitatilor, intr-o lume in care poti fii cine vrei, cand vrei si unde vrei. Tot de la noi ai aflat care sunt cele mai bune filme de aventura ale anului 2017. insa, de-a lungul timpului, fiecare an in parte a fost martorul unor [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )