Libnet.ro
UNICEF

22:45

Peste 5 milioane de cazuri de coronavirus in toata lumea. Bilantul deceselor a sarit de 330.000. Cum gestioneaza autoritatile pandemia. LIVE UPDATE

B1 B1,
Peste 5 milioane de cazuri de coronavirus in toata lumea. Bilantul deceselor a sarit de 330.000. Cum gestioneaza autoritatile pandemia. LIVE UPDATE

Pandemia de coronavirus continua sa faca victime in toata lumea. Numarul deceselor la nivel mondial a depasit pragul de 330. in total, peste cinci milioane de persoane au fost depistate pozitiv, dar, din. continuă pe B1

Peste 5 milioane de cazuri de coronavirus in toata lumea. Bilantul deceselor a sarit de 330.000. Cum gestioneaza autoritatile pandemia. LIVE UPDATE

Pandemia de coronavirus continua sa faca victime in toata lumea. Numarul deceselor la nivel mondial a depasit pragul de 330. in total, peste cinci milioane de persoane au fost depistate pozitiv, dar, din.

inca 4 victime ale epidemiei de coronavirus in Romania. Bilantul deceselor a ajuns la 1.151

Epidemia de coronavirus a mai facut patru victime in Romania. Acestea erau din Vaslui, Vrancea si Suceava 2) si aveau varste cuprinse intre 68 si 89 de ani. Astfel, bilantul total a ajuns la 1.

Coronavirus in Romania: Bilantul deceselor a ajuns la 1.120

Alte 13 decese din cauza coronavirusului au fost raportate luni in Romania, bilantul ajungand astfel la 1. Victimele au intre 56 si 90 de ani si afectiuni preexistente infectarii.

Toata lumea asteapta duetul Lady Gaga Ariana Grande

Lady Gaga si Ariana Grande se pregatesc intens pentru lansarea piesei pe care au realizat-o impreuna, iar toata lumea este nerabdatoare sa asculte noul single.

Cum a fost surprins Octavian Bellu in oras. Toata lumea a intors capul dupa el

Antrenorul de gimnastica Octavian Bellu a fost surprins de fotoreporteri in oras, langa o patiserie. in imagini este surprins si cum femeile nu ezita sa flirteze cu acesta nici acum. Octavian Bellu, surprins in oras Celebrul antrenor nu isi refuza nicio pofta culinara, drept dovada sunt imaginile surprinse de fotoreporterii Spynews. ro, care il arata pe .

Donald Trump, presedintele SUA: Incompetenta Chinei si nimic altceva a condus la decesele in masa provocate de COVID-19 in toata lumea

Donald Trump, presedintele SUA, a declarat ca incompetenta Chinei si nimic altceva a condus la decesele in masa pe care le provoaca boala infectioasa COVID-19 in toata lumea. intre timp, la nivel.

Bilantul deceselor provocate de COVID-19, in tara noastra, a ajuns la 1.126

Alte 6 decese provocate de coronavirus au fost anuntate marti dimineata. Bilantul se ridica la 1. 155 de noi cazuri de imbolnavire cu coronavirus au fost confirmate in ultimele 24 de ore, numarul total fiind 17. Peste 10. 100 de persoane au fost vindecate.

Bilantul deceselor provocate de COVID-19, in tara noastra, a ajuns la 1.151

Alte patru decese provocate de coronavirus au fost anuntate, joi, bilantul ajungand la 1. iN ultimele 24 de ore au fost confirmate 198 de noi cazuri de imbolnavire, numarul total fiind de 17. 203 de pacienti sunt internati la ATI, iar 10. 581 au fost declarati vindecati si externati.

Bilantul deceselor provocate de COVID-19, in tara noastra, a ajuns la 1.141

Alte patru decese provocate de coronavirus au fost anuntate miercuri dimineata. Bilantul se ridica la 1. 196 noi cazuri de imbolnavire au fost confirmate in ultimele 24 de ore, totalul fiind 17. Amenzi in valoare de 71. 000 de lei au fost aplicate de la intrarea in vigoare a legii privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

inca 196 de cazuri de coronavirus in Romania. Bilantul total a ajuns la 17.387. Sunt 198 de pacienti la Terapie Intensiva

Autoritatile au prezentat, miercuri, un nou bilant al epidemiei de coronavirus in Romania. 196 de oameni au fost depistati pozitiv in ultima zi, fapt ce duce numarul infectarilor la 17. Din acest total,.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2586 seconds )