Libnet.ro
UNICEF

16:46

Peter Szijjarto: Cu noua lege a educatiei, Ucraina a injunghiat Ungaria pe la spate

Hotnews Hotnews,
 Peter Szijjarto: Cu noua lege a educatiei, Ucraina a injunghiat Ungaria pe la spate

Ucraina a injunghiat Ungaria pe la spate prin adoptarea unei noi legi a educatiei care incalca sever drepturile minoritatii ungare, a declarat ministrul ungar de externe Peter Szijjarto, la Tallinn Estonia), unde participa la o reuniune informala a ministrilor de externe din statele UE, informeaza agentia maghiara MTI, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Noua lege a Educatiei din Ucraina ii afecteaza pe etnicii romani. Reactia Ministerului de Externe

Ministerul Afacerilor Externe transmite, joi, ca a luat nota cu ingrijorare de noua lege a invatamantului adoptata de catre Rada Suprema a Ucrainei, care prevede ca in scolile din aceasta tara studiile se vor desfasura doar in limba de stat, astfel ca va fi desfiintat treptat sistemul de predare in limba minoritatilor nationale.

Noua lege a educatiei adoptata in Ucraina restrictioneaza puternic invatamantul in limbile minoritatilor, inclusiv cea romaneasca / Ministerul roman de Externe se declara ingrijorat

Parlamentul de la Kiev a adoptat marti seara o noua Lege a Educatiei care, practic, desfiinteaza sistemul de invatamant in limba materna, scrie bucpress. eu. Potrivit art. 7 al noii legi adoptate, sistemul de educatie din Ucraina se desfasoara doar in limba de stat. Ministerul roman de Externe se declara ingrijorat de aceasta lege.

Noua lege a Educatiei din Ucraina restrictioneaza predarea in limba minoritatilor nationale

Ministerul Afacerilor Externe transmite, ieri, ca a luat nota cu ingrijorare de noua lege a invatamantului adoptata de catre Rada Suprema a Ucrainei, spunand ca, potrivit prevederilor Conventiei-cadru pentru protectia minoritatilor nationale, statele se angajeaza sa recunoasca dreptul oricarei persoane apartinand unei minoritati nationale de a invata in limba sa materna. Noua Lege a Educatiei adoptata de Parlamentul de la Kiev prevede ca in scolile din aceasta tara studiile se vor desfasura doar in limba de stat, astfel ca va fi desfiintat treptat sistemul de predare in limba minoritatilor nationale, potrivit unui comunicat de presa.

Noua lege a Educatiei adoptata in Ucraina ingrijoreaza comunitatile de etnici romani. Reactia premierului Tudose

Noua lege a educatiei adoptata, marti, de Rada Suprema de la Kiev parlamentul unicameral) limiteaza studiul in limba materna a minoritatilor, a relatat miercuri portalul BucPress din Cernauti. Comunitatile de romani sunt ingrijora .

Noua lege a Educatiei adoptata in Ucraina ingrijoreaza comunitatile de etnici romani. Reactia MAE

Noua lege a educatiei adoptata, marti, de Rada Suprema de la Kiev parlamentul unicameral) limiteaza studiul in limba materna a minoritatilor, a relatat miercuri portalul BucPress din Cernauti. Comunitatile de romani sunt ingrijora .

Pesedistii dau o mana de ajutor Coalitiei pentru Familie. Care sunt pericolele din noua Lege a referendumului, votata pe repede-inainte de alesi

PSD a diluat rolul Curtii Constitutionale in ceea ce priveste controlul revizuirii Legii fundamentale, din dorinta de a grabi referendumul pentru familia traditionala. Noua lege se va aplica, insa, si altor tentative de a schimba Constitutia.

Sinteza zilei: Premierul Mihai Tudose, informatii in premiera nationala despre noua lege a pensiilor

Premierul Mihai Tudose vine, miercuri seara, la Sinteza zilei, de la Antena 3, unde va vorbi despre noua lege a pensiilor, precum si despre situatia salariilor din mediul privat. Nu rata o editie eveniment.

Noua lege a salarizarii, povara pentru primariile sarace. N-am putut majora salariile pentru ca nu ne permitem

Noua lege a salarizarii nu poate fi pusa in aplicare in multe localitati din Romania din cauza lipsei banilor. Multe primarii au avut alocari financiare privind plata personalului din cadrul primariilor doar pana in iulie 2017, iar cresterile salarile au fost amanate pentru 2018.

Dragnea, despre noua lege a invatamantului din Ucraina: Nu este un tratament corect pentru comunitatea romaneasca

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca exista foarte multa nemultumire odata cu adoptarea, in Ucraina, a unei noi legi a invatamantului,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )