Libnet.ro
UNICEF

11:00

Petitia Antenei 3, Basescu, demisia!, cea mai votata petitie din Romania

Antena3 Antena3,
Petitia Antenei 3, Basescu, demisia!, cea mai votata petitie din Romania

Petitia initiata de Antena 3, prin care cetatenii cer demisia presedintelui Traian Basescu, a ajuns cea mai votata din mediul on-line din Romania. in prezent, cererea a adunat 144. 077 de semnaturi si. continuă pe Antena3

Marea Britanie a inregistrat in 2013 cea mai puternica crestere economica din ultimii 6 ani.

Economia Marii Britanii a crescut anul trecut cu 1,9%, cea mai puternica rata de expansiune din 2007, cu performante bune in toate sectoarele, cu exceptia constructiilor. In ultimul trimestru, Produsul Intern Brut al Marii Britanii a crescut cu 0,7% fata de trimestrul al treilea, respectiv cu 2,8% fata de perioada corespunzatoare a anului anterior, cea mai buna evolutie din primele trei luni ale lui 2008, potrivit Bloomberg. Mai mult de jumatate din cresterea economica din trimestrul al .

Helen Mirren va primi cea mai inalta distinctie la premiile BAFTA 2014

Actrita britanica Helen Mirren va fi recompensata cu cea mai inalta distinctie, Fellowship, la Premiile BAFTA 2014, gala care va avea loc pe 16 februarie, la Londra.

SUA va avea 230 de sportivi la JO de la Soci, cea mai numeroasa delegatie americana din istoria jocurilor de iarna

SUA se prezinta cu cea mai numeroasa delegatie americana din istoria jocurilor de iarna la Soci, formata din 230 de sportivi. Delegatia americanilor va fi formata din 125 de sportivi si 105 sportive, acestia ur.

Actiunile Vodafone au inregistrat cea mai mare scadere din 2008

Actiunile Vodafone au inregistrat luni cea mai mare scadere din mai mult de cinci ani, de 7,2%, dupa ce grupul american ATT a respins zvonurile potrivit carora ar putea lansa o oferta de preluare a operatorului britanic de telefonie mobila,.

Cea mai mare achizitie Google in Europa. A costat 360 MILIOANE de euro

Google a cumparat compania britanica DeepMind, cu activitati de cercetare in zona inteligentei artificiale, pentru aproximativ 300 milioane de lire sterline 360 milioane euro), cea mai mare preluare realizata.

Cea mai mare achizitie Google in UE: o companie britanica specializata in inteligenta ...

Google a cumparat compania britanica DeepMind specializata in inteligenta artificiala, aceasta fiind cea mai mare achizitie realizata pana acum de compania americana in Europa, informeaza Mediafax citand Financial Times FT). DeepMind, cu sediul la Londra, a fost sustinuta financiar pana acum de fondurile de capital de risc controlate de miliardarii Peter Thiel cofondator PayPal) si Li Ka-shing Hutchison Whampoa). O companie secretoasa, DeepMind a dezvoltat recent tehnologii sofisticate .

VIDEO Cea mai mare piata din Slatina, in bezna din cauza zapezii

Situatie dificila pentru cumparatorii si comerciantii din cea mai mare piata agroalimentara din municipiul Slatina cauzata de zapada. Astfel, desi vanzatorii isi au birourile in cadrul unei piete modernizate, indiferenta firmei care a preluat de la primarie administrarea locului cu pricina, Prima Piata 2000 SA, face ca vanzatorii ce au mese inchiriate aici sa stea pe intuneric si cu apa pana la glezne.

Premiile Grammy: Daft Punk, cel mai bun album si cea mai buna melodie a anului

Duo-ul francez Daft Punk a castigat cel mai prestigioase trofee in a 56-a gala a premiilor Grammy Awards, impunandu-se in special la categoriile cea mai buna inregistrare a anului si cel mai bun album al anului, cu Random Access Memories, scrie AFP.

Cea mai eficienta dieta! Slabeste zeci de kilograme cu dieta de trei ore.

Dieta de doar trei ore a fost inventata de unul dintre cei mai antrenori de fitness din lume, Jorge Cruise. El si-a dat seama ca pantru a scapa in mod sanatos si natural de greutate, este nevoie ca metabolismul persoanei care doreste sa slabeasca trebuie sa fie stimulat. Astfel, corpul uman reuseste sa elimine substantele de care nu are nevoie si pe cele nocive mult mai des, ceea ce inseamna ca depunerile adipoase scad. Dieta de trei ore presupune o stimulare a metabolismului cu ajutorul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )