Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petitie in mediul online pentru eutanasierea maidanezilor din Capitala

B1 B1,
Petitie in mediul online pentru eutanasierea maidanezilor din Capitala

Cazul copilului sfasiat de caini ia amploare si in mediul online. Pe internet, a aparut o petitie care sustine eutanasierea maidanezilor, daca nu sunt adoptati in 30 de zile. Oamenii cred ca trebuie. continuă pe B1

Basescu cere Guvernului ordonanta de urgenta pentru eutanasierea maidanezilor neadoptati

Presedintele Traian Basescu a facut un apel la Guvern, marti, sa emita o OUG prin care sa stabileasca un termen scurt sau rezonabil in care persoanele care doresc sa adopte cainii maidanezi, iar animalele.

Tragedie in parcul Herastrau din Capitala. Un barbat a murit inecat

Un barbat s-a inecat astazi in lacul Herastrau din Capitala. Acesta a fost scos inconstient, duminica dupa-amiaza, din apa si a fost declarat decedat dupa ce paramedicii au incercat resuscitarea lui.

Chiriile la apartamentele din Capitala au fost reduse de catre proprietari

Proprietarii au redus, luna trecuta, chiriile la apartamentele din Capitala, in conditiile in care oferta a crescut pe piata inchirierilor cu peste 10% in ultima luna, arata raportul lunar de monitorizare realizat de AnunturiParticulari. ro, conform unui comunicat de presa.

Un copil de patru ani a fost ucis de caini in parcul Tei din Capitala

Un copil de 4 ani a fost ucis de caini in parcul Tei din Capitala, relateaza B1 TV. De asemenea, fratele micutului, de sase ani, a fost atacat de cainii comunitari. Incidentul a avut loc in jurul orei 12:20, fiind.

Protestul fata de proiectul de la Rosia Montana din Capitala s-a incheiat dupa aproape ...

Protestul din Capitala fata de proiectul de la Rosia Montana s-a incheiat dupa aproape 10 ore, informeaza Mediafax. Cateva sute de manifestanti s-au strans duminica seara la fantana de la Universitate de unde au pornit in mars spre Guvern, cerand stoparea proiectului minier de la Rosia Montana. Dupa o manifestatie de peste o ora in Piata Victoriei, unde numarul protestatarilor a ajuns la aproximativ 2. 000, acestia s-au intors la Universitate, unde s-au asezat pe bulevard, ocupandu-l pe un .

Romania in Evul Mediu: Un copil de 4 ani a fost ucis de caini in Cartierul Tei din Bucuresti. Retrospectiva a 20 de ani de balbe politice, juridice si bani aruncati pe fereastra pentru apararea maidanezilor

Un copil de 4 ani a fost ucis de caini, luni, in cartierul Tei din Bucuresti, pe un teren privat. In Capitala sunt circa 65. 000 de caini fara stapan, potrivit unui inventar facut de Primaria Capitalei, institutia care trebuie conform legii sa se ocupe si sa rezolve aceasta problema. Anul trecut au fost muscate 16. 000 de persoane cu, 3. 231 mai multe decat in 2011, potrivit datelor de la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals. Din 2008, legea interzice eutanasierea cainilor fara stapan, autoritatile locale fiind obligate sa sterilizeze patrupedele si sa-i tina in adaposturi sau sa-i elibereze pe strada. La cei 65. 000 de caini din Bucuresti, Primaria Capitalei are doua adaposturi care totalizeaza 700 de locuri. Vezi aici retrospectiva celor mai importante evenimente legate de cainii maidanezi.

DEZBATERE Unde sunt cei mai agresivi caini in Capitala. Completeaza si tu harta maidanezilor din Bucuresti!

Cazul copilului sfasiat de cainii vagabonzi in sectorul 2 a readus in prim-plan problema etern nerezolvata a maidanezilor din Capitala. Cei mai multi caini fara stapan sunt pe strazile din Drumul Taberei, potrivit sesizarilor facute de bucuresteni pe parcursul anului trecut, date centralizate de Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor. Adevarul va invita sa spuneti si povestile voastre, poate asa autoritatile vor lua masuri.

Moartea libertatii de expresie si de informare in Vietnam. Hanoiul a dat o lege prin care interzice discutarea si difuzarea stirilor in mediul online

Legea care interzice internautilor sa discute despre subiectele de actualitate a intrat in vigoare duminica, in Vietnam, in ciuda valului de critici pe care l-a suscitat din partea activistilor pentru drepturile omului si a guvernelor straine, informeaza agentia de presa spaniola Europa Press.

Anunt important pentru cei care locuiesc in chirie. Ce s-a intamplat cu pretul chiriilor din Capitala in august

Chiriile apartamentelor din Bucuresti s-au redus in august cu pana la 4%, in conditiile in care in acest interval pe piata au fost scoase la inchiriere cu 10% mai multe locuinte, arata un raport lunar de.

UPDATE Incendiu intr-un bloc din Capitala: Un copil si un adult au fost dusi la spital

Un copil si un adult au fost dusi la spital, luni seara, dupa ce s-au intoxicat cu fum in urma unui incendiu izbucnit intr-un apartament de la etajul opt al unui bloc din cartierul Colentina, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile, potrivit Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,253 seconds )