Libnet.ro
UNICEF

09:30

Petitie online pentru schimbarea ultimului sezon din Game of Thrones: Peste 30.000 de oameni au semnat

B1 B1,
Petitie online pentru schimbarea ultimului sezon din Game of Thrones: Peste 30.000 de oameni au semnat

Fanii Games of Thrones sunt atat de dezamagiti de ultimul sezon al serialului, incat au deschis o petitie online pentru a fi refacut. continuă pe B1

Petitie online pentru schimbarea ultimului sezon din Game of Thrones: Peste 30.000 de oameni au semnat

Fanii Games of Thrones sunt atat de dezamagiti de ultimul sezon al serialului, incat au deschis o petitie online pentru a fi refacut.

Fanii Game of Thrones cer refacerea ultimului sezon. Petitia, semnata de sute de mii de persoane. Ce nemultumiri au VIDEO

Aproape 300 de mii de oameni au semnat o petitie pentru refacerea ultimului sezon din Game of Thrones. Fanii nemultumiti cer alti scenaristi, mai priceputi.

Petitie online pentru rescrierea scenariului Games of Thrones- Refaceti filmul cu oameni competenti

O petitie pentru rescrierea scenariului celui de-al optulea si ultim sezon al serialului Urzeala tronurilor/ Game of Thrones - pentru ca productia merita sa aiba un final clar - a fost publicata online, fiind semnata deja de peste 260. 000 de fani, potrivit The Independent, citat de Mediafax.

Digisport: Platita sa nu faca nimic! Suma fabuloasa incasata de Lena Headey in ultimul sezon din Game of Thrones

Starul lui Manchester United, Alexis Sanchez, a fost comparat cu Cersei Lannister din celebrul serial Game of Thrones, pentru ca este platit sa nu faca nimic, scrie The Sun.

Penultimul episod din Game of Thrones, cea mai mare audienta din istoria serialului!

Duminica a aparut penultimul episod al serialului fenomen Game of Thrones si, in ciuda faptului ca actiunea nu a fost neaparat pe placul fanilor, acesta a obtinut cea mai mare audienta din istoria serialului! .

IRCC nu reprezinta decat amanarea scadentei pentru euforia creditarii populatiei din ultimii ani

Asa cum ne-au obisnuit autoritatile noastre in ultimele decade si decizia privind introducerea unei noi dobanzi de referinta pentru creditele acordate populatiei, IRCC Indice de referinta pentru creditele acordate consumatorilor), a fost luata doar prin concentrarea asupra efectelor si ignorarea cauzelor din spatele cresterii dobanzilor.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )