Libnet.ro
UNICEF

12:15

Petre Daea a dat ordin sa fie arse toate culturile prin care au trecut mistretii infectati cu pesta porcina

Adevărul Adevărul,
Petre Daea a dat ordin sa fie arse toate culturile prin care au trecut mistretii infectati cu pesta porcina

Fermierii nu vor putea recolta culturile din zonele prin care au trecut mistretii infectati cu pesta porcina, in schimb vor fi obligati sa le arda, a decis ministrul Agriculturii. Proprietarii de terenuri trebuie sa detina dispozitive pentru imprastierea substantelor dezinfectante si sa dezinfecteze singuri si utilajele, dupa ce au recoltat. continuă pe Adevărul

Petre Daea, despre locurile prin care au trecut mistretii infectati cu pesta porcina:Pleaca cultura de acolo

Ministrul Agriculturii Petre Daea a precizat ca ordinul emis de institutie pentru combaterea pestei porcine africane nu vizeaza sub nicio forma distrugerea sau arderea culturilor agricole, ci ca pleaca cultura de acolo, din locul unde a fost porcul, daca a fost gasit.

Doru Coliu (PMP) ii cere demisia lui Petre Daea: Se crede in secolul XII...

Deputatul PMP de Diaspora Doru Coliu ii cere lui Petre Daea sa demisioneze rapid din functia de Ministru al Agriculturii, dat fiind modul dezastruos in care a reactionat la raspandirea pestei.

Drganea nu exclude o candidatura la prezidentiale: Din acest motiv Iohannis a dat ordin pe unitate sa fiu distrus

Liderul PSD Liviu Dragnea nu a exclus posibilitatea de a candida la alegerile prezidentiale din 2019 si a afirmat ca din acest motiv presedintele Klaus Iohannis a dat ordin pe unitate sa fie distrus.

Petre Daea, despre ordinul privind focarele de pesta porcina africana la porcul mistret: Nu vizeaza sub nicio forma distrugerea sau arderea culturilor agricole

Ministrul Agriculturii, Petrea Daea, afirma ca ordinul emis nu vizeaza sub nicio forma distrugerea sau arderea culturilor agricole, asa cum au aparut informatiile in spatiul public, ci doar a locului unde a fost gasit un focar de pesta porcina africana la porcul mistret si numai in cazul in care acesta este gasit in cultura, iar pana in prezent nu exista o astfel de situatie in Romania, potrivit Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )