Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petre Daea, despre dublul standard la alimente: UE este angajatasa realizeze o metodologie unitara pentru acest domeniu

B1 B1,
Petre Daea, despre dublul standard la alimente: UE este angajatasa realizeze o metodologie unitara pentru acest domeniu

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat miercuri ca la nivelul Uniunii Europene se lucreaza la o metodologie unitara pentru alimentele cu dublu standard, informeaza Economica. net. Am avut. continuă pe B1

Nici viscolul nu il poate opri: Petre Daea este din nou vedeta in mediul online dupa o postare din camp (VIDEO)

Petre Daea lovestie din nou! in ciuda viscolului teribil, ministrul de la Agricultura s-a deplasat personal in plin camp pentru a verifica cultura de orz din vestul tarii. Acesta a infruntat eroic.

Petre Daea, Tudorel Toader si Habarnam. Sau cum sa spargi norul cu toporul

Ori de cite ori il ascult pe domnul ministru Daea, am senzatia ca cele mai barosane domenii ale cunoasterii naturii umane sunt agricultura si psihologia. In afara de psihologie, tot ce se misca e in agricultura, imi vine sa zic. Adica ce nu rezolva psihologia, epuizeaza agricultura. Va marturisesc: colectionez declaratiile domnului Petre Daea asa cum colectionez intr-un fisier) declaratiile lui Ted Bundy. Sigur, unul e inginer agronom, iar altul criminal in serie. Singurul lucru care ii uneste pe cei doi e persoana care scrie acest text.

Uniunea Europeana este angajata sa realizeze o metodologie unitara pentru acest domeniu

Uniunea Europeana lucreaza la realizarea unei metodologii unitare pentru alimentele cu dublu standard, reglementari care nu exista la aceasta data, a declarat, astazi, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )