Libnet.ro
UNICEF

08:30

Petre Daea: ,,Legea Muntelui este cel mai valoros instrument juridic

România Liberă România Liberă,
Petre Daea: ,,Legea Muntelui este cel mai valoros instrument juridic

Legea Muntelui este cel mai valoros instrument juridic pus la dispozitia locuitorilor din zonele mon. continuă pe România Liberă

Daea: Zona montana - parasita de decidenti

Legea Muntelui este cel mai valoros instrument juridic pus la dispozitia locuitorilor din zonele mon.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea: Soiurile romanesti de rosii castiga tot mai mult teren, sunt mai gustoase

Soiurile romanesti de rosii castiga tot mai mult teren deoarece sunt mai gustoase si preferate de consumatori, a declarat sambata ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea, citat de Agerpres.

Cel mai aglomerat weekend de pe litoralul romanesc:Costinestiul e scapat de sub control

Turistii romani au profitat de mini-vacanta de Sfanta Maria, astfel ca acesta este cel mai aglomerat weekend de pe litoralul romanesc, hotelurile fiind ocupate in proportie de 98%, a declarat pentru News. ro prim-vicepresedintele executiv al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR), Dragos Raducan.

Petre Daea, dupa ce a facut piata in Targul Mures: Rosiile romanesti sunt mai gustoase si preferate de consumatori

Soiurile romanesti de rosii castiga tot mai mult teren deoarece sunt mai gustoase si preferate de consumatori, a declarat sambata ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea, intr-o.

Petre Daea:Pana acum trei ani cautai mult si nu gaseai tomate romanesti. Iata ca acum mesele sunt pline de la un loc la altul

Soiurile romanesti de rosii castiga tot mai mult teren deoarece sunt mai gustoase si preferate de consumatori, a declarat sambata ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea, potrivit Agerpres.

Apropiatii liderilor PSD au primit noi mandate la Bruxelles. Liviu Dragnea, Rovana Plumb si Petre Daea, doar cativa din social-democratii cu prieteni si rude angajate in aparatul UE

Mai multi ministri si lideri PSD, printre care Liviu Dragnea, Rovana Plumb, Petre Daea, Achim Irimescu sau Ilie Sarbu, si-au trimis apropiatii si rudele la Bruxelles, pe niste posturi bine remunerate, iar.

Ministrul Agriculturii deplange soarta zonei montane. Petre Daea: A fost abandonata de decidenti. Ne chinuim sa prindem din urma ceea ce practic nu am inceput

Petre Daea, ministrul Agriculturii, sustine ca, in ultimii ani, zona montana a fost parasita de preocuparea decidentilor, astfel ca acum se lupta sa prinda din urma ceea ce practic nu a.

Gabriel Oprea, mesaj de Ziua Marinei: Este prilejul cel mai bun pentru a ne exprima respectul fata de marinarii militari si pentru a-i felicita pentru modul exemplar in care isi fac datoria

Gabriel Oprea, presedintele Uniunii Militarilor si Politistilor Mihai Viteazul, transmite, joi, cu ocazia Zilei Marinei, caastazi esteprilejul cel mai bun pentru a ne exprima respectul fata de.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Cel mai frumos

- Bula, ce a fost cel mai frumos lucru din copilaria ta? - Cel mai frumos lucru din copilarie a fost ca nu aveam facturi de platit! .

Criza de pesta porcina in cel mai mare producator de carne de porc din lume, China

China, cel mai mare producator de carne de porc din lume, sufera de o criza de pesta porcina. Virusu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )