Libnet.ro
UNICEF

12:45

Petre Daea, mesaj pentru romani de pe patul spitalului in care se lupta cu COVID-19

Antena3 Antena3,
Petre Daea, mesaj pentru romani de pe patul spitalului in care se lupta cu COVID-19

Fostul ministru al agriculturii Petre Daea, bolnav de COVID-19, a transmis din spital ca se simte bine, ca are simptomele specifice coronavirusului, dar ca este bine ingrijit. Fostul ministru din Guvernul Dancila ii sfatuieste pe romanii care sunt sceptici in privinta COVID sa se protejeze pentru ca, spune el, virusul nu sta la semafor. continuă pe Antena3

Fostul ministru al agriculturii Petre Daea are COVID-19. Care este starea sa

Fostul ministrul al agriculturii Petre Daea are COVID. Acesta a fost internat in urma cu trei zile la Spitalul Matei Bals, din Capitala, dupa ce a fost confirmat pozitiv la infectia cu noul coronavirus.

Petre Daea: Sunt internat de trei zile la Matei Bals. Sunt confirmat cu COVID

Fostul ministru PSD al Agriculturii Petre Daea a declarat, pentru News. ro, ca este internat de trei zile la Spitalul Matei Bals, fiind confirmat cu COVID-19.

Petre Daea are coronavirus. Fostul ministru e internat in spital de 3 zile

Petre Daea, fost ministru al Agriculturii in guvernarea PSD, a fost testat pozitiv cu coronavirus si, de trei zile, este internat la spitalul Matei Bals. Social-democratul a transmis ca se simte.

Petre Daea, internat in spital dupa ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. Ce spune fostul fostul ministru al Agriculturii dupa 3 zile la Institutul Matei Bals

Fostul ministrul al Agriculturii in Cabinetul Dancila Petre Daea a dezvaluit ca este internat de trei zile la Institutul Matei Bals, fiind confirmat pozitiv la infectia cu noul coronavirus.

Raed Arafat anunta noi restrictii pentru romani. Ce s-ar putea intampla in mall-uri si supermarketuri

Seful DSU atrage atentia unei aglomerari mari in centrele comerciale, inainte de sarbatori. Avand in vedere situatia grea cu care se confrunta tara noastra, Raed Arafat vine cu noi informatii referitoare la viitoare restrictii. Accesul in mall-uri ar putea fi restrictionat Desi in acest moment, autoritatile nu au in vedere impunerea unor restrictii noi, secretarul .

Bianca Dragusanu i-a socat pe toti. Cum a aruncat peste 200.000 de euro in cel mai greu moment pentru romani

Bianca Dragusanu socheaza din nou! Pe una din cele mai controversate vedete de la noi o dau banii afara din casa. Desi suntem intr-un moment critic la nivel mondial, aceasta isi permite sa scoata din buzunar sume de peste 200. 000 de euro. Bianca Dragusanu, gest arogant intr-un moment critic pentru omenire Bianca Dragusanu nu uita .

Lovitura de proportii in prag de sarbatori pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina. Ce se petrece pentru romani la pompa e inevitabil

Fix inainte de Craciun o veste importanta vine pentru romani. Nu-i deloc foarte buna, dar era de asteptat inca de cateva luni. in 2020, preturile la motorina si benzina au stat la un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3121 seconds )