Libnet.ro
UNICEF

22:45

Petre Daea: Ministerul Agriculturii are n programul de investitii achizitionarea de avioane antigrindina

Hotnews Hotnews,
 Petre Daea: Ministerul Agriculturii are n programul de investitii achizitionarea de avioane antigrindina

Ministerul Agriculturii are in vedere achizitia unor escadrile de avioane dotate cu sisteme antigrindina, a anuntat luni, la Botosani, ministrul Petre Daea, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Petre Daea, suparat pe nori. Ministrul vrea sa cumpere avioane pentru combaterea grindinei

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vrea sa sparga norii de grindina cu avioanele. El a anuntat, luni, ca ministerul pe care il conduce are in vedere achizitia unor escadrile de avioane dotate cu sisteme.

Petre Daea, din nou viral pe internet: Filmat intr-o ipostaza rusinoasa in fata Ministerului Agriculturii (VIDEO)

Dupa ce s-a facut celebru mai mult prin declaratiile sale spumoase si odele inchinate oilor si produselor romanesti, Petre Daea mai produce un moment care il face viral in mediul online. Ministrul.

Petre Daea, despre disparitia directorului APIA Cluj: Lucrurile se pare ca sunt despre cautarea unui cadavru, nu salvarea unei vieti

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, aduce vesti teribile privind disparitia pe lacul Belis a directorului de la APIA Cluj, Adrian Zaharia. Acesta sustine ca, din ce stie el, misiunea scafandrilor este una de.

Petre Daea, reactie dupa disparitia directorului APIA Cluj: O zi intunecata. O pierdere importanta

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a reactionat dupa ce Adrian Zaharia a disparut pe lacul Belis, in judetul Cluj si spune ca sperantele sa fie gasit in viata sunt aproape nule. O zi grea, o zi.

Daea: MADR va procura escadrile de avioane cu sisteme antigrindina

Ministerul Agriculturii are in vedere achizitia a doua escadrile, cu cate trei avioane dotate cu sisteme antigrindina, a anuntat, luni, la Botosani, ministrul Petre Daea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )