Libnet.ro
UNICEF

18:00

Petre Daea si Olguta Vasilescu participa la o dezbatere pe tema dezvoltarii zonelor rurale, organizata pe Pitesti

Adevărul Adevărul,
Petre Daea si Olguta Vasilescu participa la o dezbatere pe tema dezvoltarii zonelor rurale, organizata pe Pitesti

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Lia-Olguta Vasilescu si europarlamentarul Viorica Dancila participa la o dezbatere organizata la Muzeul Judetean Arges in ziua de vineri, 24 noiembrie. continuă pe Adevărul

Olguta Vasilescu: Anul acesta ne-am dat seama ca va trebui sa gasim solutii pentru atragerea inapoi a romanilor

Aflata vineri la o dezbatere pe tema dezvoltarii economice a zonelor rurale din Romania, in cadrul careia s-a discutat despre deficitul fortei de munca din domeniile IT, constructii si agricultura, Lia Olguta Vasilescu a declarat ca anul acesta ne-am dat seama ca va trebui sa gasim solutii pentru atragerea inapoi a romanilor, mai ales a celor care lucreaza in mediul rural.

Petre Daea le pune pumnul in gura protestatarilor de la APIA. Angajatii din tara cer salarii egale cu cei din Bucuresti. Diferente de pana la 3.000 de lei

Sute de angajati ai APIA vor picheta miercuri sediul Ministerului Agriculturii, dupa ce noua lege a salarizarii, elaborata de Lia Olguta Vasilescu, le diminueaza lefurile cu sume cuprinse intre 700 si 2. 800 de lei. Legea, care intra in vigoare la 1 ianuarire, nu-i afecteaza insa si pe angajatii APIA Bucuresti. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, face presiuni pe directori ca oamenii sa renunte la greva pentru ca afecteaza imaginea Guvernului.

Petre Daea l-a atacat dur pe seful Consiliului Concurentei, in timpul sedintei de Guvern, pe tema scumpirii oualor: Ar fi bine sa dea explicatii Guvernului. Nu este paun printre gaini

Petre Daea, ministrul agriculturii, s-a lansat miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, intr-un atac dur la adresa lui Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei. Acest conflict pleaca de la o explicatie pe care Chiritoiu a oferit-o, marti, in legatura cu motivele scumpirii oualor. A spus ca unul dintre posibilele motive este cresterea deficitului bugetar, care duce la majorarea importurilor si pune presiune pe inflatie. Petre Daea spune ca este o explicatie pe care o catalogheaza impotriva tarii. La randul sau, premierul Mihai Tudose a ironizat situatia: Au inceput sa circule caricaturi cu gaini care isi cumpara haine de blana. Trebuie precizat ca Bogdan Chiritoiu a fost pentru cateva secunde in sala de sedinta, insa a parasit-o inainte ca Daea sa faca declaratiile.

Olguta Vasilescu: Romania se confrunta cu un mare deficit de forta de munca; romanii plecati trebuie atrasi inapoi

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, vineri, ca Romania se confrunta cu un deficit foarte mare de piata muncii in sectoare precum IT, sanatate, constructii si agricultura, iar romanii care au plecat sa munceasca in afara, multi dintre ei chiar in aceste domenii, trebuie atrasi inapoi, mai ales a celor care lucreaza in mediul rural, transmite Agerpres.

Nebuloasa revolutiei PSD - Olguta Vasilescu: Noi n-am spus niciodata ca prin acest transfer de contributii cresc salariile

Alba-neagra cu salariile romanilor! Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, neaga ca ar fi spus vreodata ca prin transferul contributiilor de la angajator la angajat cresc veniturile.

Olguta Vasilescu: Noi n-am spus niciodata ca prin acest transfer de contributii cresc salariile / in iunie garanta majorari si de 50%: O sa vedeti o crestere neta a salariilor si la bugetari si la mediul privat (VIDEO, FOTO)

Alba-neagra cu salariile romanilor! Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, neaga ca ar fi spus vreodata ca prin transferul contributiilor de la angajator la angajat cresc veniturile.

Olguta Vasilescu, ridicularizata de un PSD-ist: Capacitatea ei de intelegere este depasita. Faptul ca spui tramvai in loc de travail spune multe lucruri

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan are o replica taioasa pentru ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, dupa ce aceasta a declarat ca nu a auzit de Sorin Moisa, eurodeputatul care si-a depus demisia din PSD la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )