Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petre Daea a strarnit hohote de ras pe holul Parlamentului. Ce a spus despre cei care au tradat partidul

Antena3 Antena3,
Petre Daea a strarnit hohote de ras pe holul Parlamentului. Ce a spus despre cei care au tradat partidul

Petre Daea a strarnit hohote de ras pe holul Parlamentului cu o declaratie in stilul caracteristic. Mana nasului nu trebuie murdarita, a spus Daea, referindu-se la cei care au tradat partidul. Motiunea. continuă pe Antena3

PETRE DAEA: Nu trece motiunea, va spun eu

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, luni, la Sibiu, ca motiunea de cenzura a Opozitiei la adresa Guvernului PSD nu va trece de votul Parlamentului.

PETRE DAEA: Produsele romanesti trebuie sa ocupe vitrinele magazinelor si mesele consumatorilor

Produsele romanesti trebuie sa ocupe spatiile si vitrinele magazinelor si sa umple mesele consumatorilor pentru ca sunt produse formidabile, iar romanii stiu sa le faca, pun mult suflet in ele, a afirmat Petre Daea, ministrul Agriculturii, la evenimentul dedicat Zilei Nationale a Produselor Agroalimentare Romanesti.

VIRALUL ZILEI! Petre DAEA ii da lectii unei sotii de primar despre cum se poate FENTA LEGEA in privinta subventiilor (VIDEO)

Petre Daea da lectii despre cum se poate fenta legea. Ministrul Agriculturii a fost surprins invatand o sotie de primar despre cum se poate ocoli legea in privinta subventiilor pentru animale, scrie.

Petre Daea: Cormoranii sunt atat de iscusiti, nu ii invinge nimeni

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, cel care a sustinut ca ar trebui sa se permita vanatoarea cormoranilor pentru ca afecteaza piscicultura, a declarat, luni, la Sibiu, ca aceste pasari sunt iscusite si nu pot fi invinse. Daea a tinut sa felicite initiatorii legii care prevede vanarea cormoranilor.

Surpriza! Trei deputati PSD au votat motiunea de cenzura. Unul e finul lui Petre Daea, altul e liderul TSD. Surse: Bota ar fi furat bilele

Parlamentarii PSD Mihaita Gaina si Sorin Bota, care au semnat motiunea de cenzura, au si votat-o in plen. Pe langa ei, si liderul tineretului PSD, Petrea Gabriel, a votat motiunea. Mihaita Gaina este si finul ministrului Agriculturii, Petre Daea, care a afirmat dimineata despre acesta ca nu va vota.

Motiune de cenzura |Petre Daea: Deputatul Gaina sa nu murdareasca mana nasului

Petre Daea e increzator ca motiunea de cenzura va pica si asta pentru ca PSD-istii sunt oameni ca lumea, le place munca, la ailalti, nu!. Totusi, finul sau, deputatul Mihaita Gaina, a semnat.

VIDEO Aprozare deschise in Buzau, dupa modelul celor anuntate de ministrul Petre Daea. Sunt insa o afacere privata

Un tanar buzoian si parintii lui i-au luat-o inainte ministrului Petre Daea in demersul de a infiinta retele de magazine asemenea aprozarelor de altadata. Familia Solea a inaugurat, in Buzau, cel de-al patrulea aprozar care functioneaza in regim de autoservire. Clientii gasesc aici aceleasi legume ca-n piata, la preturi asemanatoare, pentru care pot plati si cu tichete de masa sau carduri bancare.

Petre Daea: Nu trece motiunea, va spun eu!

Intrebat ce se va intampla joi, cand va fi dezbatuta motiunea de cenzura, Petre Daea a declarat ca n.

Ministrul Agriculturii n-a uitat de cormorani nici la inaugurarea Branzariei din Sibiu. Petre Daea: Aceste pasari sunt atat de iscusite ca nu pot fi invinse de nimeni

Petre Daea, ministrul Agriculturii, a declarat, luni, la Sibiu, la inaugurarea primei Branzarii din Romania, ca sunt atat iscusiti cormorani ca nu pot fi invinsi de nimeni. intrebat, luni, la Sibiu, ce.

Prima Branzarie a fost deschisa la Sibiu, in prezenta ministrului Agriculturii, Petre Daea

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a inaugurat, la Sibiu, prima Branzarie din tara, el anuntand ca .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2249 seconds )