Libnet.ro
UNICEF

22:30

Petre Daea: Tragi de ceapa de la Bruxelles de zici ca-i cureaua de la pantaloni. Nu poti sa o mesteci. Pai, aici, cand oi lua-o, ce buna e!

Adevărul Adevărul,
Petre Daea: Tragi de ceapa de la Bruxelles de zici ca-i cureaua de la pantaloni. Nu poti sa o mesteci. Pai, aici, cand oi lua-o, ce buna e!

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a spus, la o intalnire cu producatorii din zona Titu, judetul Dambovita, ca produsele romanesti agricole sunt mai bune decat cele din alte state europene, dand ca exemplu ceapa de la Bruxelles, de care tragi de zici ca-i cureaua de la pantaloni, nu poti sa o mesteci. continuă pe Adevărul

Petre Daea: Tragi de ceapa de la Bruxelles de zici ca-i cureaua de la pantaloni

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a spus joi, la o intalnire cu producatorii din zona Titu, judetul Dambovita, ca produsele romanesti agricole sunt mai bune ca cele din alte state europene, dand ca exemplu ceapa de la Bruxelles, de care tragi de zici ca-i cureaua de la pantaloni, nu poti sa o mesteci, relateaza Agerpres.

Petre Daea: Tragi de ceapa de la Bruxelles de zici ca-i cureaua de la pantaloni. Nu poti sa o mesteci

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a spus joi, la o intalnire cu producatorii din zona Titu, judetul Dambovita, ca produsele romanesti agricole sunt mai bune ca cele din alte state europene, dand ca exemplu ce.

Ministrul Petre Daea, in razboi cu ceapa de la Bruxelles: Tragi de ea de zici ca-i...

Ministrul Agriculturii Petre Daea este revoltat de faptul ca produsele romanesti, desi sunt de calitate, nu sunt competitive pe piata. Daea a luat in vizor acum ceapa de la Bruxelles despre care spune ca tragi.

Petre Daea, despre curatarea de coaja a cireselor tratate: Daca am ajuns noi sa curatam o cireasa de coaja, inseamna ca am ajuns acolo unde nu trebuia

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, i-a indemnat pe romani, joi, la Targoviste, sa nu cumpere produse despre care exista suspiciunea ca au o calitate indoielnica, fiind intrebat despre scandalul cireselor pe care un supermarket le vindea cu o eticheta pe care scria tratat cu imazilil si thiabendazole, coaja nu se recomanda pentru consum.

Petre Daea: Merita sa facem efortul, indiferent cat este de mare, de a repune sistemul de irigatii in tara

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, joi, la Titu, judetul Dambovita, ca e preocupat de realizarea sistemului de irigatii, sustinand ca merita tot efortul, indiferent cat e de mare. Merita in.

Petre Daea reactioneaza DUR la ciresele toxice din supermarketuri: Daca am ajuns noi sa curatam o cireasa de coaja, inseamna ca..

Petre Daea, ministrul Agriculturii, a criticat dur importurile de cirese dupa scandalul privind ciresele toxice descoperite in supermarketuri, sustinand ca daca am ajuns noi sa curatam o cireasa de.

VIDEO Petre Daea a facut piata in Targoviste la ora 7 dimineata: Merele romanesti au un defect

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea, se afla joi in Dambovita, intr-o vizita de lucru. Oficialul a facut piata la ora 7, in Targoviste. A cumparat verdeata, legume, branza, cascaval si mere.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vizita de lucru in Dambovita

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea, vine astazi in Dambovita. Programul oficialului cuprinde vizite in mai multe localitati din judet, dar si o vizita in cea mai mare piata din Targoviste - 1 Mai, pentru discutii cu producatorii agricoli, comercianti si cumparatori.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )