Libnet.ro
UNICEF

09:30

PETRE DAEA: Trebuie sa dezvoltam comunitatile locale de pescuit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PETRE DAEA: Trebuie sa dezvoltam comunitatile locale de pescuit

Uniunea Europeana trebuie sa continue dezvoltarea comunitatilor locale de pescuit, precum si promovarea de parteneriate locale, iar in acest context, pescuitul mic costier necesita un tratament preferential. continuă pe Ziarul Bursa

Petre Daea, n Parlamentul European: Cormoranii n Romnia fac baie n piscine. Va spune un om care ntelege furtuna Brexitului, dar ntelege si furtuna pescarului cnd el se afla n raport cu natura

Ormoranii in Romania fac baie in piscine, a spus ministrul Agriculturii, Petre Daea, miercuri, in Parlamentul European, unde a fost chemat in Comisia pentru pescuit pentru a prezenta prioritatile pe care Romania le are in domeniul pescuitului in mandatul presesedintiei Consiliul Uniunii Europene. El le-a dat asigurari europarlamentarilor ca este un om care intelege furtuna Brexitului, dar intelege si furtuna pescarului in momentul in care el se afla in raport cu natura si nu gaseste solutii pe care sa le foloseasca atunci cand nevoia il impinge si situatia o dicteaza.

PETRE DAEA: Romania va exercita o presedintie orientata catre cetateni

Romania va exercita o presedintie orientata catre cetateni si va urmari ca politicile Uniunii Europene sa se raporteze in permanenta la principiul coeziunii intre statele membre, a declarat astazi ministrul Agriculturii, Petre Daea, in Comisia pentru mediu, sanatate publica si siguranta alimentara din Parlamentul European.

Petre Daea prezinta Parlamentului European prioritatile Presedintiei Romaniei la Consiliul UE

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, prezinta astazi si maine in Comisiile de specialitate ale Parlamentului European, prioritatile Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene UE) in domeniile de activitate sectoriale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )