Libnet.ro
UNICEF

13:15

Petre Grigoras dupa egalul cu ultima clasata: Cel mai bine pentru noi ar fi fost daca s-ar fi terminat acum turul campionatului

Adevărul Adevărul,
Petre Grigoras dupa egalul cu ultima clasata: Cel mai bine pentru noi ar fi fost daca s-ar fi terminat acum turul campionatului

Antrenorul echipei Pandurii s-a aratat dezamagit si depasit de situatie, pentru a scoate echipa din impasul in care se afla. continuă pe Adevărul

Mark Gitenstein: Am o profunda afectiune pentru Romania. Cel mai mare defect al romanilor - pesimismul

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, aflat la finalul mandatului sau, a declarat, in emisiunea Dupa 20 de ani difuzata duminica de PRO TV, ca are o profunda afectiune pentru Romania si pentru romani, aratand insa ca cel mai mare defect al acestora este pesimismul.

Preturile materiilor prime, in cel mai important declin din ultimele cinci luni

Cotatiile materiilor prime au consemnat, in octombrie, cea mai mare scadere lunara din mai pana in prezent, in conditiile in care economia mondiala a consemnat cel mai lent ritm de crestere de dupa recesiunea din 2009.

Panasonic la cel mai redus nivel al actiunilor din ultimii 37 de ani

Actiunile companiei Panasonic au atins luni cel mai redus nivel din 1975, relateaza sursele de presa.

Pierderile uriase au coborat actiunile Panasonic la cel mai redus nivel din ultimii 37 de ani

Actiunile companiei Panasonic au atins luni cel mai redus nivel din 1975, anul lansarii video recorder-ului Betamax. Declinul recent al companiei japoneze este determinat de majorarea estimarilor privind pierderile.

Pretul titeiului - la cel mai redus nivel din ultimele patru luni

Pretul petrolului a scazut vineri, pe pietele externe, pana la cel mai redus nivel din ultimele patru luni, pe fondul speculatiilor potivit carora inchiderea unor rafinarii din SUA, in urma uraganului Sandy, va alimenta stocurile de profil, aflate deja la un nivel ridicat.

LaCie Porsche Slim P9223 Cel mai elegand si rapid HDD extern

LaCie este unul dintre producatorii de dispozitive de stocare externe cunoscuti pentru produsele sale elitiste. Colaborarea cu Porsche Design a adus pe piata o serie de dispozitive dintre care, acesta mi se pare cel mai reusit. Fiind o companie ce se axeaza pe produse premium este printre primii care includ un SSD de viteza mare intr-un astfel de dispozitiv. LaCie Porsche Slim este disponibil in capacitati de 500 GB cu un HDD normal, si 120 GB cu un SSD .

Romania, desemnata tara anului la cel mai important targ de agricultura ecologica

Romania va fi desemnata tara anului la cel mai important targ dedicat agriculturii ecologice. Expozitia va avea loc in Germania in luna februarie. Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a semnat conventia .

Cel mai mare parc fotovoltaic din tara incepe sa produca in 2013

Cel mai mare parc fotovoltaic din Romania, cu o putere instalata de 12 MW, va incepe sa produca in primele zile din 2013, in Mehedinti, in urma unei investitii de 16,5 milioane de euro, au declarat reprezentantii grupului UTI, care va asigura lucrarile de montaj si instalatii.

Messi a devenit tata pentru prima oara: Sunt cel mai fericit barbat din lume

Internationalul argentinian Lionel Messi a devenit tata pentru prima oara, dupa ce iubita sa Antonella a nascut un baietel, care va purta numele de Thiago.

Mark Gitenstein : cel mai mare defect al romanilor - pesimismul.

Aproape de finalizarea mandatului sau in Romania, Ambasadorul SUA la Bucureoti, Mark Gitenstein considera ca romanii ar trebui sa fie mandri de tara lor, si mai ales sa aiba incredere in viitor. Oficialul crede ca unul dintre cele mai mari defecte ale romanilor este pesimismul. Atat de mult ii place Romania, frumusetile ei naturale, atat de mult ii plac oamenii, incat Gitenstein nu ar ezita sa se mute aici, a declarat el azi, in cadrul unei emisiunbi la Pro TV, consemneaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )