Libnet.ro
UNICEF

18:30

Petre Lazaroiu, judecator CCR, face dezvaluiri despre presiunile de la Cotroceni

Antena3 Antena3,
Petre Lazaroiu, judecator CCR, face dezvaluiri despre presiunile de la Cotroceni

Petre Lazaroiu, judecator CCR, a dezvaluit presiunile de la Cotroceni in privinta revocarii Codrutei Kovesi. Iata declaratia completa a judecatorului CCR: Ieri, 14 iunie, orele 14:30 - 15:00, am avut. continuă pe Antena3

Petre Lazaroiu, judecator CCR, face dezvaluiri despre presiunile de la Cotroceni. Explicatiile bizare ale Presedintiei

Petre Lazaroiu, judecator CCR, a dezvaluit presiunile de la Cotroceni in privinta revocarii Codrutei Kovesi. Iata declaratia completa a judecatorului CCR: Ieri, 14 iunie, orele 14:30 - 15:00, am avut.

Petre Lazaroiu: Prin intalnirea cu consilierul de la Cotroceni mi s-a aratat cartonasul galben

Petre Lazaroiu, judecator CCR, a dezvaluit presiunile de la Cotroceni in privinta revocarii Codrutei Kovesi. Iata declaratia completa a judecatorului CCR: Ieri, 14 iunie, orele 14:30 - 15:00, am avut.

DEZVALUIRI INCENDIARE: Un judecator CCR acuza presiuni dinspre Cotroceni! PSD se DEZLANTUIE

Judecatorul CCR, Petre Lazaroiu, a marturisit ca a fost chemat joi de consiliera presedintelui Klaus Iohannis, Simina Tanasescu, pentru a i se aduce la cunostinta ca se intentioneaza emiterea unui decret de.

Reactia Administratiei Prezidentiale dupa ce un judecator CCR a acuzat presiuni de la Cotroceni

Judecatorul CCR, Petre Lazaroiu, acuza presiuni din partea Palatului Cotroceni, spunand ca a avut o discutie cu un consilier prezidential, care i-a vorbit despre mandatul de revocare a sa din functie. La.

Un judecator CCR dezvaluie STRATEGIA lui Iohannis in privinta sefei DNA: Presedintele se poate folosi de aceasta FANTASMAGORIE, sa NU o revoce pe Kovesi din cauza mandatului meu!

Dupa ce a acuzat presiuni exercitate asupra sa de catre Administratia Prezidentiala, judecatorul CCR Petre Lazaroiu afirma ca presedintele Klaus Iohannis poate adopta o strategie prin care sa nu o revoce pe.

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu acuza presiuni din partea Presedintiei. Palatul Cotroceni: A fost o discutie teoretica

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu, despre care presa a scris ca are un mandat invalid la Curtea Constitutionala, a declarat ca se incearca crearea unei stari de presiune din partea Palatului Cotroceni. in replica, Administratia Prezidentiala a catalogat discutia purtata de consilierul juridic al presedintelui Iohannis, Simina Tanasescu, cu judecatorul Petre Lazaroiu drept una pur teoretica.

Dragnea, despre intalnirea Lazaroiu - Tanasescu: CCR a inceput sa-i deranjeze si trebuie destabilizata pentru ca nu mai executa comenzi

Liderul PSD Liviu Dragnea a afirmat vineri, referindu-se la intalnirea dintre consilierul prezidential Simina Tanasescu si judecatorul constitutional Petre Lazaroiu, ca in SUA, dupa un astfel de incident, presedintele era bagat in ancheta imediat, concluzia sa fiind ca CCR a inceput sa deranjeze si trebuie destabilizata, pentru ca nu mai executa comenzi.

Valer Dorneanu, presedintele CCR, dupa cazul Petre Lazaroiu: Presiunea pluteste in aer pentru ca toata lumea ameninta

Valer Dorneanu, presedintele Curtii Constitutionale, a declarat vineri, in contextul amenintarilor pe care le acuza judecatorul CCR Petre Lazaroiu, ca a discutat cu acesta, dar ca sunt doua situatii clare.

Administratia Prezidentiala respinge acuzatiile de presiune asupra judecatorului CCR Petre Lazaroiu: Insinuarile sunt nefondate

Administratia Prezidentiala reactioneaza dupa declaratiile facute de judecatorul CCR Petre Lazaroiu, respingand acuzatiile de presiune. Consilierul prezidential doamna Simina Tanasescu s-a intalni.

Petre Lazaroiu, judecatorul CCR cu mandatul depasit: Mi s-a comunicat ca i se cere presedintelui Iohannis emiterea unui decret de revocare a mea

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu a declarat, vineri, pentru Agerpres, ca a fost chemat de unul dintre consilierii presedintelui Klaus Iohannis, care i-ar fi comunicat ca sefului statului i se cere imperios de catre o asociatie emiterea unui decret de revocare din functie a magistratului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )