Libnet.ro
UNICEF

00:07

Petre Lazaroiu relateaza din nou episodul intalnirii cu consilierul prezidential Simina Tanasescu: I-am spus ca l-am votat pe presedinte, nu am votat PSD

Adevărul Adevărul,
Petre Lazaroiu relateaza din nou episodul intalnirii cu consilierul prezidential Simina Tanasescu: I-am spus ca l-am votat pe presedinte, nu am votat PSD

Judecatorul constitutional Petre Lazaroiu a relatat duminica seara la Antena 3 detalii legate de intalnirea sa cu consilierul prezidential Simina Tanasescu, sustinand ca i-a spus acesteia ca el l-a votat pe presedintele Klaus Iohannis, ca nu a votat niciodata PSD, dar ca nu se poate ca acesta sa afirme ca decizia CCR este luata in functie de ceea ce afirma coalitia de guvernare, precizand ca menirea Curtii este sa apere Constitutia. continuă pe Adevărul

Petre Lazaroiu: Prin intalnirea cu consilierul de la Cotroceni mi s-a aratat cartonasul galben

Petre Lazaroiu, judecator CCR, a dezvaluit presiunile de la Cotroceni in privinta revocarii Codrutei Kovesi. Iata declaratia completa a judecatorului CCR: Ieri, 14 iunie, orele 14:30 - 15:00, am avut.

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu acuza presiuni din partea Presedintiei. Palatul Cotroceni: A fost o discutie teoretica

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu, despre care presa a scris ca are un mandat invalid la Curtea Constitutionala, a declarat ca se incearca crearea unei stari de presiune din partea Palatului Cotroceni. in replica, Administratia Prezidentiala a catalogat discutia purtata de consilierul juridic al presedintelui Iohannis, Simina Tanasescu, cu judecatorul Petre Lazaroiu drept una pur teoretica.

CCR a decis. Va sesiza Comisia de la Venetia in cazul presiunilor asupra judecatorului Petre Lazaroiu

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu a declarat, duminica, la Antena 3, ca CCR va sesiza Comisia de la Venetia in cazul presiunilor facute asupra sa, dupa intalnirea pe care a avut-o cu consilierul prezidential.

Administratia Prezidentiala respinge acuzatiile de presiune asupra judecatorului CCR Petre Lazaroiu: Insinuarile sunt nefondate

Administratia Prezidentiala reactioneaza dupa declaratiile facute de judecatorul CCR Petre Lazaroiu, respingand acuzatiile de presiune. Consilierul prezidential doamna Simina Tanasescu s-a intalni.

CCR sesizeaza Comisia de la Venetia privind presiunile asupra judecatorului Petre Lazaroiu

Judecatorul Petre Lazaroiu a anuntat ca CCR va sesiza Comisia de la Venetia privind presiunile referitoare la subiectul revocarii sale. Maine sesizam Comisia de la Venetia pe aceasta chestiune. Domnul Morar m-a.

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu iese la RAMPA:Am fost interceptat! Ma uitam in fiecare dimineata ca sa vad mascatii

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu a facut o serie de marturisiri care zguduie justitia din Romania! Acesta a declarat ca a fost interceptat, fiind informat inainte despre aceasta actiunet, fara sa spuna cine.

Marturisirea-soc pe care i-a facut-o lui Mihai Gadea judecatorul CCR Petre Lazaroiu

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu a marturisit, duminica, in Editia speciala moderata de Mihai Gadea si Mircea Badea ca nu a votat niciodata PSD si ca la alegerile prezidentiale optiunea sa a fost Klaus.

Judecatorul Petre Lazaroiu, intrebat daca este de parere ca presedintele Iohannis il va revoca: Ar fi un gest sinucigas

Judecatorul Petre Lazaroiu, de la Curtea Constitutionala, a vorbit vineri in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca despre faptul ca a fost chemat de consiliera presedintelui Klaus Iohannis, Simina.

Judecatorul Petre Lazaroiu: Tinta nu sunt eu. Se urmareste compromiterea Curtii Constitutionale, discreditarea ei pe toate fronturile

Judecatorul Petre Lazaroiu, de la Curtea Constitutionala, a declarat vineri, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, referindu-se la faptul ca a fost chemat de consiliera presedintelui Klaus.

Judecatorul Petre Lazaroiu: Tinta nu sunt eu. Se urmareste compromiterea Curtii Constitutionale, discreditarea ei pe toate fronturile (VIDEO)

Judecatorul Petre Lazaroiu, de la Curtea Constitutionala, a declarat vineri, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, referindu-se la faptul ca a fost chemat de consiliera presedintelui Klaus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )