Libnet.ro
UNICEF

22:16

Petre Roman, la 73 de ani: Am aceeasi greutate ca la 25 de ani. Cum se mentine in forma fostul premier

Adevărul Adevărul,
Petre Roman, la 73 de ani: Am aceeasi greutate ca la 25 de ani. Cum se mentine in forma fostul premier

Are 73 de ani, dar e mai in forma ca niciodata. Petre Roman reuseste sa aiba aceeasi greutate ca la 25 de ani cu o dieta riguroasa de viata si cu multe drumetii. Chiar el si-a dezvaluit secretele! Sotia e cea care il sprijina neconditionat!. continuă pe Adevărul

Cum arata acum Petre Roman. Fostul premier, noul Arnold de Romania

Petre Roman are 73 de ani, dar putini ii pot ghici varsta. Cum se mentine in forma si care sunt trucurile fostului premier pentru a opri timpul in loc? Dieta, trucuri si programul pe care le tine cu strictete. Cum se mentine Petre Roman tanar? Se pare ca o femeie mai tanara chiar ajuta partea .

Ce pensie are Petre Roman, dupa 30 de ani de la Revolutie. Cat castiga acum fostul premier

Primul premier postdecembrist, Petre Roman, este intr-o forma fizica buna, desi a ajuns la 74 de ani, noua viata de familie ii prieste si are si o pensie la care multi batrani de varsta lui doar viseaza.

Momentul de cumpana in care Petre Roman s-a simtit mai aproape de Dumnezeu. Secretul care il mentine intr-o forma de invidiat (VIDEO)

Petre Roman a vorbit, duminica, in emisiunea Star Magazin de la Antena Stars despre secretele care il mentin intr-o forma fizica de invidiat la 72 de ani, dar si despre momentul in care si-a vazut moartea cu.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )