Libnet.ro
UNICEF

06:30

Petre Roman, audiat la Parchetul General in dosarul Mineriadei: Fostul premier este inculpat pentru crime impotriva umanitatii (VIDEO)

B1 B1,
Petre Roman, audiat la Parchetul General in dosarul Mineriadei: Fostul premier este inculpat pentru crime impotriva umanitatii (VIDEO)

Petre Roman s-a prezentat marti dimineata la Parchetul General pentru a fi audiat de procurori in dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990. Aceasta prezenta vine la o zi dupa ce si fostul. continuă pe B1

UPDATE Iliescu a fost la Parchetul General in Dosarul Mineriadei. Avocat: Fostul presedinte a refuzat sa dea o declaratie / I s-a adus la cunostinta ca are o calitate noua, de inculpat

Ion Iliescu a venit luni dimineata la Parchetul General pentru a fi audiat in Dosarul Mineriadei, in care este acuzat de procurorii militari de crime impotriva umanitatii.

Petre Roman, audiat in dosarul Mineriada

Fostul premier Petre Roman s-a prezentat azi dimineata la Parchetul General pentru ca procurorii militari sa ii aduca la cunostinta ca este inculpat in dosarul Mineriadei, pentru infractiuni contra umanitatii, alaturi de mai multe persoane, printre care Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Magureanu si Miron Cozma.

Ion Iliescu, audiat in dosarul Mineriadei. Fostul presedinte este acuzat de infractiuni contra umanitatii

Fostul presedinte Ion Iliescu a venit la Parchetul instantei supreme, fiind citat pentru a fi audiat in dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, in care a fost pus sub acuzare pentru infractiuni contra umanitatii, alaturi de mai multe persoane, printre.

Fostul premier Petre Roman, inculpat in dosarul Mineriadei pentru infractiuni contra umanitatii

Fostul premier Petre Roman s-a prezentat, marti, la Parchetul instantei supreme pentru ca procurorii militari sa ii aduca la cunostinta faptul ca este inculpat in dosarul Mineriadei, pentru infractiuni contra umanitatii, alaturi de mai multe persoane, printre care Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Magureanu si Miron Cozma.

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a REFUZAT sa dea declaratii de inculpat la Parchetul General in dosarul Mineriadei. A cerut amanare pentru consultarea dosarului

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, este citat la Parchetul General pentru a fi audiat in dosarul Mineriadei. Liderul onorific al social-democratilor este acuzat de crime importiva umanitatii.

Traian Basescu, audiat la Parchetul General: Exista chestii de lamurit, nu am de ce sa ma tem (VIDEO)

Traian Basescu s-a prezenta marti la Parchetul General fiind citat pentru a declaratii in legatura cu inregistrari care au aparut in spatiul public. Sebastian Ghita a dat publicitatii o.

Fostul premier Petre Roman este audiat de procurori in dosarul Mineriadei din iunie 1990. I se va comunica oficial ca este inculpat

Fostul premier Petre Roman este convocat marti la Parchetul General pentru a fi audiat in dosarul Mineriadei din iunie 1990.

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost audiat in dosarul Mineriadei, in care este acuzat de infractiuni contra umanitatii. Cum s-au aparat ceilalti inculpati

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost audiat, luni, la Parchetul instantei supreme, in dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, in care a fost pus sub acuzare pentru infractiuni contra umanitatii, alaturi de mai multe persoane, printre care Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Magureanu si Miron Cozma.

Fostul premier Petre Roman a fost audiat de procurori in dosarul Mineriadei din iunie 1990. I s-a comunicat oficial ca este inculpat

Petre Roman a declarat marti, la iesirea de la Parchet, ca a mentinut in fata procurorilor militari declaratia lui anterioara din dosarul Mineriadei.

Ion Iliescu, in fata procurorilor de la Parchetul General: Fostul presedinte a fost audiat in Dosarul Mineriadei, in care este acuzat de crime impotriva umanitatii (VIDEO)

UPDATE: Ion Iliescu a refuzat sa faca declaratii presei la iesirea de la Parchetul General. Avocatul acestuia a afirmat in schimb ca fostul presedinte a fost chemat in fata procurorilor pentru a.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )