Libnet.ro
UNICEF

00:07

Petre Roman, noutatea PNL: Conducerea partidului promite nume noi in Parlament, dar pe liste se vor regasi multi dintre dinozaurii politicii

B1 B1,
Petre Roman, noutatea PNL: Conducerea partidului promite nume noi in Parlament, dar pe liste se vor regasi multi dintre dinozaurii politicii

Chiar daca Alina Gorghiu promite nume noi pentru Parlament, pe listele PNL se vor regasi multi dintre dinozaurii politicii. Printre acestia se afla chiar fostul premier Petre Roman care va candida pentru un post de. continuă pe B1

Roberta Anastase candideaza pentru un nou mandat de deputat pe lista PNL. Petre Roman, si el pe listele PNL

Roberta Anastase candideaza pentru un nou mandat de deputat, numele sau urmand sa se regaseasca pe locul al treilea pe lista de candidati a PNL Prahova, conform unor surse din partid. Aceleasi surse sustin ca Petre Roman ar urma sa candideze, pe un loc eligibil, pentru un mandat de senator tot pe listele PNL Prahova.

Reforma in PNL: Petre Roman ar urma sa candideze al doilea pe lista din Prahova, la Senat/ Roman a redevenit deputat, dupa ce fusese gasit incompatibil si mandatul ii fusese invalidat

Petre Roman, in varsta de 70 de ani, care si-a recapatat marti mandatul de deputat dupa un an si jumatate, ar urma sa candideze din nou pentru un mandat de parlamentar, de data aceasta la Senat, relateaza News. ro, citand surse din partid. Potrivit acestora, Roman se va afla al doilea pe lista PNL Prahova, un loc eligibil.

Situatie fara precedent: Petre Roman redevine deputat printr-un vot al colegilor sai. ANI: Hotararea deputatilor este abuziva si nelegala. Roman: S-a facut dreptate

Camera Deputatilor a votat, marti, pentru reluarea mandatului de deputat a lui Petre Roman, potrivit Digi24. in acest context, Agentia Nationala de Integritate a criticat decizia, precizand ca hotararea este abuziva si nelegala. Pe de alta parte, Petre Roman a declarat ca este multumit ca s-a facut dreptate, iar situatia lui este un precedent care ar fi trebuit sa nu existe.

Saga lui Petre Roman in conflictul cu ANI. Suspiciunile din dosarul de incompatibilitate si ciudateniile din sentinta de la Curtea de Apel

O hotarare judecatoreasca extrem de suspecta a fost folosita ca pretext de catre deputati pentru a-i reda lui Petre Roman mandatul de parlamentar. Hotararea, care ii apartine unei judecatoare de la Curtea de Apel Bucuresti, contine contradictii flagrante cu practica judiciara nu doar a Curtii de Apel Bucuresti, dar si cu cea a inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Petre Roman cere bani dupa ce a reintrat fraudulos in Parlament pe usa din dos

Decizie fara precedent a Camerei Deputatilor. Petre Roman isi poate relua mandatul de parlamentar, dupa ce plenul Camerei Deputatilor a revocat, ieri, o hotarare din 9 februarie 2015 prin care postul sau a fost vacantat pe motiv de incompatibilitate.

Reactia ANI dupa votul deputatilor in cazul lui Petre Roman: Decizia e abuziva si nelegala!

Agentia Nationala de Integritate ANI) considera ca Hotararea Camerei Deputatilor cu privire la reluarea mandatului de parlamentar de catre Petre Roman este abuziva, in conditiile.

ANI: Decizia Camerei Deputatilor in cazul lui Petre Roman este nelegala si abuziva

Agentia Nationala de Integritate ANI) considera ca este nelegala si abuziva hotararea adoptata marti de plenul Camerei Deputatilor cu privire la reluarea mandatului de deputat de catre Petre Roman, care isi pierduse mandatul dupa ce a fost gasit incompatibil de ANI in 2014.

Petre Roman isi reia mandatul de parlamentar dupa un an si jumatate, a decis Camera Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, in premiera, marti, un proiect de Hotarare potrivit caruia Petre Roman isi reia mandatul de deputat, dupa mai bine de un an. El si-a pierdut mandatul dupa ce a fost gasit incompatibil de ANI in 2014, insa instanta i-a dat castiga de cauza.

Petre Roman este din nou deputat

Camera Deputatilor a votat, in sedinta de marti, ca Petre Roman sa-si reia mandatul de deputat. Vom reveni cu amanunte.

UPDATE. Situatie fara precedent: Petre Roman redevine deputat. ANI: Hotararea deputatilor este abuziva si nelegala

Deputatii se confrunta, marti, cu o premiera. Ei trebuie sa voteze pentru sau impotriva reluarii mandatului de deputat al lui Petre Roman, care a parasit Parlamentul in februarie 2015, in urma unui raport de incompatibilitate al ANI. intre timp, fostul deputat a contestat decizia inspectorilor de integritate si a reusit sa puna dosarul sau pe rolul Curtii de Apel Bucuresti, spun jurnalistii de la News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )