Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petre Roman s-a retras de pe lista PSD de consilieri generali ai Capitalei

B1 B1,
Petre Roman s-a retras de pe lista PSD de consilieri generali ai Capitalei

Petre Roman s-a retras de pe lista PSD de consilieri generali ai Capitalei, anunta Hotnews. Retragerea vine dupa esecul Gabrielei Fiera la alegerile locale din 27 septembrie 2020. Primaria Capitalei:. continuă pe B1

Ciolacu face presiuni asupra Gabrielei Firea sa scape de Roman, Dragomir si Iordanescu din Consiliul General (surse) Roman: M-am retras de pe lista PSD de consilieri

Marcel Ciolacu si Sorin Grindeanu i-au cerut Gabrielei Firea sa-i convinga pe Petre Roman, Dumitru Dragomir si Anghel Iordanescu sa se retraga de pe lista consilierilor generali alesi pe lista PSD, au declarat pentru HotNews. ro surse social-democrate. De precizat este ca Firea a fost cea care a facut lista pentru consilierii la primaria Capitalei fara a se consulta cu partidul. UPDATE Petre Roman a confirmat pentru HotNews. ro ca s-a retras de pe lista PSD de consilieri.

Petre Roman se retrage din CGMB

Petre Roman se retrage de pe lista de consilieri PSD din Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Mitica Dragomir se tine de functia de consilier general al Capitalei. Pe mine m-a ales poporul! Petre Roman s-a retras

Dumitru Dragomir a declarat joi pentru Mediafax ca nu are de gand sa se retraga din functia de consilier general, invocand faptul ca pe mine m-a ales poporul. De cealalta parte, Petre Roman a ales sa renunte la mandat, explicand ca nu poate realiza proiecte de vreme ce Gabriela Firea nu a fost aleasa primar.

Cum arata fiul lui Petre Roman la 11 ani

Fiul lui Petre Roman a implinit 11 ani. Se apropie deja de adolescenta si are o relatie cu totul speciala cu tatal sau. Iata care sunt activitatile preferate tata-fiu.

Benea i-a propus Gabrielei Firea sa deschida lista PSD Bacau pentru alegerile parlamentare. Ce oferta politica a mai primit fostul primar al Capitalei

Gabriela Firea a primit propunerea de a deschide lista PSD pentru parlamentare din judetul, Bacau, propunerea venind de la europarlamentarul Dragos Benea, liderul fialialei, au precizat.

Ciolacu, candidat pentru un mandat de parlamentar la Buzau. Gabriela Firea, cap de lista PSD pentru Senat

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat luni ca va candida pentru un mandat de parlamentar la Buzau, in timp ce Gabriela Firea va deschide lista PSD pentru Senat. intrebat daca Viorica Dancila - schimbata de la sefia organizatiei de femei - va figura pe listele partidului la alegerile parlamentare, Ciolacu a raspuns: Tinand cont ca a fost prim-ministrul Romaniei, cred ca da, dar e decizia organizatiei de la Teleorman. El a adaugat ca au fost discutii ca pe listele PSD sa nu se afle traseisti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )