Libnet.ro
UNICEF

19:30

Petre Toba a contestat decizia CNATDCU prin care s-a stabilit ca a plagiat (VIDEO)

B1 B1,
Petre Toba a contestat decizia CNATDCU prin care s-a stabilit ca a plagiat (VIDEO)

Petre Toba nu este de acord cu decizia Consiliului de atestare a titlurilor de doctor. Fostul ministru de Interne a contestat decizia institutiei, prin care se stabileste ca a plagiat in lucrarea de doctorat. continuă pe B1

Fostul ministru de Interne Petre Toba a contestat decizia de plagiat a Consiliului de Atestare a Titlurilor Universitare

Fostul ministru de Interne Petre Toba a contestat decizia Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) prin care se stabileste ca a plagiat in lucrarea de doctorat, arata News. ro. Potrivit Ministerului Educatiei, primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele, inca nu a depus o contestatie.

Fostul ministru de Interne Petre Toba a contestat decizia CNATDCU, in cazul lucrarii sale de doctorat

Fostul ministru al Afacerilor Interne Petre Toba a contestat decizia Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) potrivit careia lucrarea sa de doctorat este plagiata, a precizat purtatorul de cuvant al Ministerului Educatiei, Mirabela Amarandei.

Guvernul adopta programul prin care prescolarii si elevii din 50 de unitati de invatamant vor primi o masa calda gratuita

Premierul Dacian Ciolos a declarat, in debutul sedintei de guvern, ca va fi aprobata Ordonanta de urgenta pentru programul pilot prin care se va acorda o masa calda sau un pachet alimentar in fiecare zi la scoala pentru prescolarii si elevii din 50 de.

Afacerile prin care patriotul de mucava Ghita este conectat la sfera de influenta a Kremlinului. Cum a ajuns mogulul crescut de SRI sa faca jocul lui Putin. Asesoft, pe statul de plata al Lukoil

Deputatul este conectat prin fire discrete, dar solide la sfera de influenta a Kremlinului. Dupa intrarea in Partidul Romania Unita PRU), infiintat de Bogdan Diaconu, Ghita s-a lipit si de extremistii controlati de regimul lui Putin. Nu pe gratis insa.

EMOTIONANT! O fetita le povesteste soldatilor irakieni chinurile prin care a trecut: Nu am mancat si nu am baut nimic de trei zile. Teroristii mi-au ucis tatal (VIDEO)

Clipe emotionante pentru soldatii din Irak si pentru intreaga lume, dupa ce un clip in care o fetita salvata de teroristi povesteste prin ce a trecut. Micuta nu pare sa aiba mai mult de zece ani,.

Radu Banciu: Klaus Iohannis nu a facut nimic de cand e presedintele Romaniei, nici in bine, nici in rau. Nici el, nici Ciolos nu au gasit o formula, in acest an de coabitare, prin care sa ramana ceva dupa ei (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre activitatea lui Klaus Iohannis ca presedinte al tarii, in contextul in care acesta a declarat ca legea.

Marturii cutremuratoare si drama prin care inca trec supravietuitorii din iadul din Colectiv: Un film documentar arata povestile unora dintre ei - VIDEO

30 octombrie - noaptea care a pus in miscare o tara intreaga. Tragedia din clubul Colectiv a starnit reactii, emotii puternice, a dus la demisii, arestari si inchideri de localuri.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )