Libnet.ro
UNICEF

19:31

Petre Toba, la DNA: Sunt convins ca, pana la urma, cu toate documentele pe care le voi prezenta, imi voi dovedi nevinovatia

România Liberă România Liberă,
Petre Toba, la DNA: Sunt convins ca, pana la urma, cu toate documentele pe care le voi prezenta, imi voi dovedi nevinovatia

Fostul ministru de Interne Petre Toba a fost citat, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a i se aduce oficial la cunostinta ca este pus sub acuzare, in calitate de suspect, in dosarul in care este acuzat ca a refuzat sa desecretizeze documente care atestau cheltuirea nelegala a fondurilor Departamentului de Informatii si Protectie Interna DIPI), serviciul secret al Internelor, de catre Gabriel Oprea. continuă pe România Liberă

Fostul ministru de Interne Petre Toba, la DNA. S-a dispus inceperea urmaririi penale

Petre Toba, fost ministru al Afacerilor Interne, s-a prezentat vineri la Directia Nationala Anticoruptie, fiind citat de procurori in dosarul in care s-a cerut presedintelui Klaus Iohannis ridicarea.

Fostul ministru de Interne Petre Toba, audiat la DNA: S-a inceput urmarirea penala pentru favorizarea infractorului. imi voi sustine nevinovatia

Fostul ministru de Interne Petre Toba a fost vineri la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi informat ca a fost pus sub urmarire penala pentru favorizarea infractorului. Acesta a fost citat de procurori dupa ce presedintele Klaus Iohannis a avizat joi cererea DNA de incepere a urmaririi penale fata de Toba.

DNA a inceput urmarirea penala impotriva fostului ministru de Interne Petre Toba, dupa ce a primit acordul lui Iohannis

DNA anunta ca a inceput urmarirea penala a fostului ministru de Interne Petre Toba, pentru favorizarea faptuitorului, dupa ce a primit incuviintarea presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. Toba este cercetat alaturi de alte 24 de persoane in dosarul de.

Petre Toba poate fi urmarit penal: Presedintele Klaus Iohannis a avizat pozitiv cererea DNA in cazul fostului ministru de Interne

Presedintele Klaus Iohannis a dat joi un aviz pozitiv pentru urmarirea penala a fostului ministru de Interne Petre Toba, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele.

Iohannis va raspunde joi cererii DNA de ridicare a imunitatii lui Petre Toba

Presedintele Klaus Iohannis va raspunde joi cererii DNA de incuviintare a urmarii penale in cazul lui Petre Toba, ministrul demisionar al Afacerilor Interne, cercetat pentru favorizarea faptuitorului, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis a incuviintat cererea de urmarire penala, in cazul lui Petre Toba

Presedintele Klaus Iohannis a incuviintat, joi, cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de a incepe urmarirea penala a fostului ministru de Interne Petre Toba.

Klaus Iohannis le da unda verde procurorilor anticoruptie sa-l urmareasca penal pe Petre Toba. El este acuzat ca a refuzat sa desecretizeze informatii secrete necesare in ancheta lui Oprea

Presedintele Klaus Iohannis a incuviintat, joi, cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de a incepe urmarirea penala a fostului ministru de Interne Petre Toba.

Iohannis a trimis ministrului Justitiei cererea de urmarire penala a lui Petre Toba

Presedintele Klaus Iohannis a trimis joi ministrului Justitiei cererea de urmarire penala a lui Petre Toba.

Petre Toba poate fi urmarit penal. Iohannis a semnat avizul

Presedintele Klaus Iohannis a incuviintat cererea procurrilor de incepere a urmaririi penale pe numele fostului ministrud e Interne, Petre Toba.

Fostul ministru de Interne Petre Toba poate fi urmarit penal

Pesedintele Romaniei Klaus Iohannis a semnat joi avizul de incepere a urmaririi penale a fostului ministru de Interne Petre Toba.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )