Libnet.ro
UNICEF

12:15

Petrecere pe plaja din Tuzla pentru a doua seara consecutiv: Jandarmii au impartit amenzi de mii de lei pentru nerespectarea regulilor din starea de alerta

B1 B1,
Petrecere pe plaja din Tuzla pentru a doua seara consecutiv: Jandarmii au impartit amenzi de mii de lei pentru nerespectarea regulilor din starea de alerta

Pentru a doua seara la rand, pe plaja din Tuzla a fost organizata o petrecere cu muzica mixata de un DJ si unde participantii au ignorat regulile de distantare sociala. Totul s-a intamplat sambata seara s. continuă pe B1

Jandarmii au amendat, pentru a doua noapte la rand, participantii la o petrecere pe plaja din Tuzla

Peste 20. 000 lei este valoarea sanctiunilor contraventionale aplicate de jandarmii din Constanta, sambata noapte, pentru organizatorul si participantii la un spectacol ce a avut loc pe plaja din Tuzla. Este a doua noapte la rand cand jandarmii constanteni aplica sanctiuni participantilor la o petrecere pe plaja din Tuzla, pentru nerespectarea regulilor din starea de alerta.

Spectacol cu DJ pe plaja din Tuzla. Jandarmii au impartit amenzi

Incursul noptii de vineri spre sambata 2627 iunie) jandarmii au intervenit pe plaja din Tuzla unde avea loc un spectacol.

Incident violent la malul marii: Mai multi tineri s-au luat la bataie pe o plaja din Vama Veche. Politia s-a autosesizat (VIDEO)

Un incident violent a avut loc sambata dimineata pe o plaja din Vama Veche. Mai multi tineri, unii dintre ei sub influenta bauturilor alcoolice, s-au luat la bataie in timpul unei petreceri de la malul marii.

VIDEO Bataie pe o plaja din Vama Veche. Politia s-a autosesizat

Mai multi tineri au fost filmati cand sa bateau pe o plaja din Vama Veche. Tinerii isi impart pumni si picioare pe ritmurile muzicii. Politia anunta ca s-a autosesizat.

MAE: 14 cetateni romani locuiesc in complexul din Italia, pentru care a fost instituita carantina Nu exista date privind existenta unor romani confirmati cu Covid

14 cetateni romani locuiesc in complexul din Mondragone, regiunea Campania, din Italia, pentru care a fost instituita masura carantinei si unde a fost trimisa Armata, informeaza joi seara MAE. Potrivit autoritatilor italiene, aici au fost inregistrate pana acum 49 de cazuri de infectare cu COVID-19 insa nu exista la acest moment o confirmare in privinta existentei unor cetateni romani in randul persoanelor diagnosticate pozitiv. Italia: Armata trimisa in apropiere de Napoli dupa ce sute de bulgari suspecti de Covid nu respecta izolarea.

EVALUAREA NATIONALA 2020. Topul scolilor generale din Romania pentru anul 2020. Topul notelor la matematica si la romana.

Echipa Didactic. ro a analizat care au fost cele mai bune scoli din Romania in ceea ce priveste mediile obtinute la Evaluarea Nationala 2020. Descoperiti topul scolilor generale din Romania pentru anul 2020. Acesta a fost realizat calculandu-se media aritmetica pentru mediile de la Evaluarea Nationala ale tuturor elevilor din scolile respective.

Horoscop 27 iunie 2020, cu Camelia Patrascanu. Cad bani din cer pentru una dintre zodii

Horoscop 27 iunie 2020, cu Camelia Patrascanu. O zi a harniciei. Astazi facem tot felul de servicii pentru persoanele dragi, dar ne ocupam si de sanatatea noastra - aspectele sunt bune.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )