Libnet.ro
UNICEF

07:00

Petrolul american isi revine, pretul devenind din nou pozitiv

Hotnews Hotnews,
 Petrolul american isi revine, pretul devenind din nou pozitiv

Pretul unui baril de petrol american, care a devenit negativ pentru prima data in istorie din cauza saturatiei stocurilor si prabusirii cererii cauzate de pandemia de coronavirus, a sarit marti dimineata in Asia si a revenit usor peste zero, relateaza AFP. Presedintele Trump anunta achizitia a 75 de milioane de barili de petrol pentru rezerva strategica. continuă pe Hotnews

Mascatii intervin din nou in cazul scandalului din sectorul 5

Este din nou scandal in fata sectiei unde se desfasoara audierile dupa scandalul cu focuri de arma din sectorul 5 al Capitalei.

Conte insista din nou in favoarea coronabondurilor

Prim-ministrul italian Giuseppe Conte a pledat din nou pentru mai multa solidaritate europeana si emiterea de eurobonduri ca raspuns la consecintele economice ale pandemiei, transmite dpa, citata de Agerpres. Trecem prin cel mai mare soc de la ultimul razboi mondial, a afirmat Conte pentru editia de luni a cotidianului german Sueddeutsche Zeitung, consultata in avans de dpa. De aceea, Europa trebuie sa dea un raspuns care sa fie la inaltimea evenimentelor, a declarat el, insistand ca Uniunea Europeana are nevoie de toata munitia sa pentru a raspunde crizei prin emiterea de obligatiuni comune.

Pretul petrolului american WTI a scazut din nou, cu pana la 21%

Contractele futures pentru petrol au scazut puternic luni, iar petrolul WTI, de referinta pe piata a.

Pentru prima oara in istorie, petrolul american se tranzactioneaza la preturi negative

Indicele de referinta al pretului petrolului din SUA s-a prabusit pe un teritoriu negativ pentru prima oara in istorie, din cauza scaderii cererii cauzate de pandemia de coronavirus si a capacitatii de stocare insuficiente, scrie Financial Times.

VIDEO Medic roman care lucreaza intr-o sectie ATI din Anglia: Cand un pacient isi revine din Covid-19 e o celebrare a vietii

Un medic roman care lucreaza intr-o sectie ATI dintr-un spital din Anglia a povestit pentru Adevarul cum s-a pregatit unitatea medicala in care lucreaza pentru criza COVID-19.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )