Libnet.ro
UNICEF

16:45

Petrolul iese cu capul sus din Europa League

Online Sport Online Sport,
Petrolul iese cu capul sus din Europa League

Dupa 1-5 in Tara Galilor, Petrolul Ploiesti a fost nevoita sa se multumeasca cu victorie scurta pe teren propriu, scor 2-1, in fata unor suporteri senzationali, care au cantat non-stop in incercarea lor temerara de a reusi imposibilul. La fel ca si Astra, eliminata de asemenea din Europa, Petrolul isi joaca maine ultima carte. Intrati vineri, de la ora 10:00, pe Onlinesport pentru a afla mai multe detalii. continuă pe Online Sport

Astra Giurgiu a fost eliminata in playoff-ul Europa League, dupa 1-1 cu Maccabi Haifa

Astra Giurgiu nu a reusit decat un rezultat de egalitate in returul din playoff-ul Europa League cu Maccabi Haifa, scor 1-1, si a ratat astfel calificarea in faza grupelor. Giurgiuvenii au pierdut in prima mansa,.

Sansa nesperata pentru cele trei echipe romanesti din Europa League

Clubul turc Fenerbahce Istanbul a fost exclus de UEFA din competitiile europene, iar locul acestuia va fi luat prin tragere la sorti de una dintre echipele care va fi eliminata in playoff-ul de joi seara.

Petrolul, Astra si Pandurii se lupta pentru grupele Europa League. Programul meciurilor de joi

Petrolul Ploiesti, Astra Giurgiu si Pandurii Targu Jiu sunt cele trei echipe romanesti care se dueleaza pentru grupele Europa League.

Astra cauta la Piatra Neamt norocul vasluienilor in Europa League

Jucatorii lui Isaila vor incera diseara pe stadionul Municipal Ceahlaul sa se califice in grupele Europa League, dupa ce au fost invinsi cu 2-0 in prima mansa a play-off-ului de israelienii de la Maccabi Haifa.

Petrolul a invins pe Swansea cu 2-1, dar a ratat calificarea in grupele Europa League

Petrolul Ploiesti a parasit Europa League, desi a reusit sa castige returul cu Swansea disputat pe teren propriu, scor 2-1. Echipa antrenata de Cosmin Contra nu a putut intoarce rezultatul din tur 1-5), dar a.

UEFA a decis sa traga la sorti inlocuitoarea turcilor de la Fenerbahce in grupele Europa League

UEFA va trage vineri dimineata la sorti una dintre cele 30 de echipe care vor pierde play-off-ul pentru grupele Europa League, echipa norocoasa urmand sa mearga in grupe in locul turcilor de la Fenerbahce. Astfel, Astra, Pandurii sau Petrolul au sansa de a ajunge in grupe chiar daca pierd meciurile din seara asta, dar cu conditia ca una dintre ele sa aiba mare noroc.

LIVETEXT Astra-Maccabi Haifa 0-0. Giurgiuvenii alearga sa prinda ultimul tren catre grupele Europa League

Astra-Maccabi Haifa / Dupa ingrangerea din tur, scor 0-2, giurgiuvenii trebuie sa marcheze de cel putin doua ori, fara sa primeasca gol, pentru a trimite meciul in prelunigiri si a spera la calificarea in grupe.

VIDEO Astra-Maccabi Haifa 1-1. Astra spune adio cupelor europene. Silviu Lung i-a ingropat pe giurgiuveni in retur

Astra-Maccabi Haifa 1-1 / Astra a sperat la calificarea in grupele Europa League dupa deschiderea scorului la Piatra Neamt de catre Gaman, dar Lung le-a naruit sperantele giurgiuvenilor, gresind grav la golul egalizator al lui Maccabi.

VIDEO Astra-Maccabi Haifa 1-1. Astra spune adio cupelor europene. Silviu Lung jr. i-a ingropat pe giurgiuveni in retur

Astra-Maccabi Haifa 1-1 / Astra a sperat la calificarea in grupele Europa League dupa deschiderea scorului la Piatra Neamt de catre Gaman, dar Lung le-a naruit sperantele giurgiuvenilor, gresind grav la golul egalizator al lui Maccabi.

Rusescu, convocat la Sevilla in Europa League

Atacantul Raul Rusescu a fost convocat de Unay Emery, antrenorul celor de la FC Sevilla, pentru partida retur cu polonezii de la Slask Wroclaw din playoff-ul Europa League.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2196 seconds )