Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peugeot-Citroen ar vrea ca Opel sa ramana marca germana daca discutata preluare chiar se va produce - surse

Hotnews Hotnews,
 Peugeot-Citroen ar vrea ca Opel sa ramana marca germana daca discutata preluare chiar se va produce - surse

Opel va ramane o marca germana si o buna parte din structura de management ar putea fi pastrata chiar daca PSA Peugeot-Citroen va prelua operatiunile GM Europe, spun surse citate de Reuters. Informatia vine in contextul in care autoritatile germane s-au aratat furioase ca au aflat din presa de intentiile PSA si marea ingrijorare se refera la numarul de oameni ce ar putea fi concediati in Germania. Cele mai pesimiste scenarii sunt ca PSA vrea sa cumpere Opel pentru a elimina un rival de pe piata. continuă pe Hotnews

Tranzactia anului in industria auto: Grupul PSA Peugeot-Citroen vrea sa cumpere Opel

General Motors GM) si PSA, grupul care reuneste marcile Peugeot, Citroen si DS, se afla in negocieri avansate in ceea priveste preluarea Opel de catre francezi, informeaza Reuters.

ANALIZA Posibila preluare a Opel de catre Peugeot-Citroen - Cine castiga, cine pierde, cine se enerveaza

Discutiile dintre General Motors si Peugeot-Citroen sunt intr-o faza avansata si pare sa fie aproape momentul anuntului unei tranzactii istorice. GM scapa de una dintre diviziile care au pierdut enorm de multi bani, insa aproape ca iese din piata europeana, iar PSA are sanse mari de crestere, insa este criticata de cei care se tem ca vor urma concedieri masive la uzinele Opel. Intra in articol pentru a citi ce implicatii are tranzactia asupra celor doua companii si a industriei auto europene.

Fuziune spectaculoasa: Peugeot-Citroen incearca sa preia Opelul de la General Motors

Fuziune spectaculoasa pe piata auto europeana: grupul PSA este in discutii pentru o eventuala preluare a Opel de la General Motors. Daca cele doua grupuri, care au mai avut colaborari in trecut, vor aj.

Peugeot analizeaza preluarea Opel

Grupul PSA, producatorul autoturismelor Peugeot si Citroen, analizeaza achizitia diviziei europene a General Motors Co. GM) din SUA, afacere care ar transforma peisajul industriei auto europene, potrivit Bloomberg.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )