Libnet.ro
UNICEF

13:00

Pfizer - BioNTech si COVAX, programul OMS, acord privind vaccinul anti-COVID-19. Zeci de milioane de doze vor fi livrate in toata lumea

B1 B1,
Pfizer - BioNTech si COVAX, programul OMS, acord privind vaccinul anti-COVID-19. Zeci de milioane de doze vor fi livrate in toata lumea

Companiile Pfizer si BioNTech au anuntat ca au incheiat un acord cu COVAX pentru furnizarea a 40 de milioane de doze din vaccinul anti-COVID-19 produs de ele. COVAX este un program international lansat de. continuă pe B1

Vaccinul Pfizer-BioNTech, autorizat pentru utilizare in Australia

Vaccinul dezvoltat de alianta Pfizer-BioNTech impotriva maladiei COVID-19 a fost autorizat pentru utilizare in Australia, primele doze urmand a fi administrate la sfarsitul lunii viitoare, a confirmat cancelaria prim-ministrului australian.

Peste 4.000 de persoane, vaccinate in judetul Calarasi cu serul Pfizer BioNtech

In ultimele 24 de ore, in cadrul etapei I si etapei a II-a, in judetul Calarasi, s-au vaccinat 408 persoane. Numarul total de persoane vaccinate impotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNtech incepand cu data de 31 decembrie 2020, prima administrare) a ajuns la 4.

A sasea transa de vaccin Pfizer BioNTech ajunge luni in Romania

Luni va sosi in Romania a sasea transa de vaccin Pfizer BioNTech. Este vorba de 92. 430 de doze. Anuntul a fost facut de Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva Covid CNCAV).

A sasea transa de vaccin Pfizer-BioNTech a ajuns in Romania

Aeronavele care transporta cea de-a sasea transa de vaccin de la Pfizer-BioNTech au ajuns luni dimineata in Romania, cele 92. 430 doze urmand sa fie distribuite in centrele de vaccinare din Bucuresti si din tara. Conform calendarului de livrare, urmatoarea transa de vaccin ar urma sa fie adusa in Romania marti, 26 ianuarie.

A sasea transa de vaccin Pfizer BioNTech soseste luni in tara. Cate doze primeste fiecare regiune

A sasea transa de vaccin de la Pfizer BioNTech, care consta in 92. 430 de doze, va ajunge, luni, in Romania, pe cale aeriana, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca si Timisoara.

A sasea transa de vaccin Pfizer-BioNTech soseste luni in Romania Cum vor fi distribuite in tara cele peste 92.000 de doze

Luni va sosi in in Romania a sasea transa de vaccin de la Pfizer-BioNTech care consta in 92. 430 doze. Transportul va sosi pe cale aeriana, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca si Timisoara. Cele peste 92. 00 de doze vor fi distribuite in Bucuresti si in alte sase centre regionale de distributie din tara. Conform calendarului de livrare, urmatoarea transa de vaccin ar urma sa fie adusa in Romania marti, 26 ianuarie, iar la acest moment se asteapta confirmarea oficiala in acest sens din partea firmei producatoare.

Ungaria a incheiat un acord privind livrarea vaccinului rusesc impotriva covid-19 Sputnik V

Ungaria a incheiat un acord privind cupararea si livrarea vaccinului rusesc impotriva covid-19 Sputnik V, in contextul in care companiile occidentale intampina probleme cu respectarea termenului de furnizare a.

Pfizer si BioNTech au ajuns la un acord cu COVAX pentru 40 de milioane de doze de vaccin anti-COVID19

Pfizer si BioNTech au anuntat un acord cu COVAX pentru achizitionarea a 40 de milioane de doze de vaccin Pfizer-BioNTech impotriva COVID-19, relateaza duminica dpa, potrivit Agerpres.

Italia a trimis companiei Pfizer o scrisoare de avertizare, prin care ii cere sa isi respecte angajamentele contractuale privind vaccinul anti-Covid

Guvernul italian a trimis luni o scrisoare oficiala de avertizare companiei Pfizer cerand companiei de medicamente sa-si respecte angajamentele contractuale privind livrarea vaccinului anti-Covid-19, a declarat comisarul special al guvernului, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )