Libnet.ro
UNICEF

19:45

Pfizer si BioNTech depun vineri cererea de autorizare pentru vaccinul anti-Covid in Statele Unite

Hotnews Hotnews,
 Pfizer si BioNTech depun vineri cererea de autorizare pentru vaccinul anti-Covid in Statele Unite

Grupul farmaceutic american Pfizer si societatea germana BioNTech au confirmat ca vor depune vineri la Agentia americana a medicamentelor FDA) o cerere de autorizare a vanzarii vaccinului impotriva Covid-19, devenind astfel primii producatori care fac acest lucru in Statele Unite, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Pfizer, foarte aproape de o cerere de autorizare pentru vaccinul Covid-19

Directorul general al grupului farmaceutic american Pfizer a confirmat marti ca o cerere de autorizare de introducere pe piata pentru vaccinul Covid-19 va fi depusa foarte curand in Statele Unite, ceea ce ar putea permite ca primele vaccinari sa aiba loc in decembrie, daca totul merge bine, relateaza AFP.

Pfizer si BioNTech vor solicita aprobarea de urgenta pentru vaccinul antivirus

Pfizer si partenerul sau BioNTech au confirmat ca vor solicita vineri autorizatia de utilizare de ur.

UE ar putea plati peste 10 miliarde de dolari pentru vaccinurile Pfizer-BioNTech si CureVac -Surse Reuters

Uniunea Europeana ar putea plati mai mult de 10 miliarde de dolari pentru a asigura sutele de milioane de doze de vaccinuri dezvoltate de Pfizer-BioNTech si CureVac, a declarat pentru Reuters un oficial al UE implicat in discutii.

Pfizer-BioNTech cer FDA autorizarea de urgenta a vaccinului lor impotriva COVID-19

Pfizer a anuntat vineri ca a depus o cerere, la Agentia Americana a Alimentelor si Medicamentelor Food and Drug Administration, FDA), in vederea unei autorizari de urgenta EUA) a punerii pe piata in Statele Unite a vaccinului candidat impotriva covid-19 pe care l-a dezvoltat impreuna cu societatea germana BioNTech, relateaza Reuters.

Artistul care socheaza Romania: Vreau sa fiu cobai pentru vaccinul anti-COVID, l-am facut si pe cel anti-gripa aviara!

Un artist socheaza Romania dupa ce a cerut sa fie cobai pentru vaccinul anti-COVID-19 si sustine ca l-a facut si pe cele de gripa aviara. Vaccinul anti-coronavirus este pe punctul de a ajunge in Romania, potrivit autoritatilor, cel mai probabil la inceputul lunii decembrie. Primele vor fi vaccinate cadrele medicale, insa vaccinul a creat deja .

BioNTech: Maine va fi depusa cererea de autorizare a vaccinului anti-COVID. Esteposibilalansarea lui in decembrie

BioNTech a anuntat ca autorizarea si distribuirea vacinului anti COVID-19 ar putea sa aiba loc pana la sfarsitul anului in Statele Unite si in Uniunea Europeana.

CORONAVIRUS |Uniunea Europeana ar putea da unda verde comercializarii vaccinurilor Moderna si Pfizer BioNTech

Agentia Europeana pentru Medicamente ar putea acorda autorizatie conditionata de introducere pe piata incepand cu a doua jumatate a lunii decembrie, daca procedurile se desfasoara fara probleme.

Povestea unui jurnalist AFP, voluntar pentru vaccinul Moderna: incercam sa ajutam intr-o lume nebuna

Unul dintre elementele cruciale in cursa frenetica pentru un vaccin impotriva coronavirusului este recrutarea a zeci de mii de oameni gata sa participe la studiile clinice. Corespondentul AFP din Miami, Leila Macor, este una dintre ele. Leila a participat la studiile de faza 3 ale Moderna si povesteste din interior motivele, etapele si efectele resimtite.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )