Libnet.ro
UNICEF

12:00

Pfizer a livrat cu o treime mai putine vaccinuri anti-COVID catre UE decat planul initial

B1 B1,
Pfizer a livrat cu o treime mai putine vaccinuri anti-COVID catre UE decat planul initial

Compania Pfizer a livrat cu o trime mai putine doze de vccin catre UE decat cele prevazute initial in contract. Prin urmare producatorul american are un decalaj al livrarilor de 10 milioane de vaccinuri. continuă pe B1

Pfizer a livrat Uniunii Europene cu 30% mai putine vaccinuri decat in planul convenit (Reuters)

Grupul farmaceutic american Pfizer nu a livrat inca Uniunii Europene aproximativ 10 milioane de vaccinuri COVID-19, aproape o treime din numarul pe care blocul comunitar il astepta pana la mijlocul lui februarie, au declarat mai multi oficiali europeni pentru Reuters, potrivit Agerpres.

Ursula von der Leyen: Vedem un numar in crestere de fraude si tentative de frauda legate de vaccinuri antiCOVID Ce spune despre Rusia

Comisia Europeana isi intensifica actiunile de combatere a numarului in crestere de fraude cu vaccinuri impotriva COVID-19 si de tragere la raspundere a celor responsabili, a declarat miercuri presedinta executivului comunitar, relateaza Reuters citata de Agerpres. Pe de alta parte, Ursula von der Leyen s-a intrebat de ce Rusia ofera vaccinul sau anti-COVID Sputnik V tarilor din intreaga lume cand populatia sa nu a fost inca vaccinata intr-o proportie suficienta.

Mai multe vaccinuri vor lua calea judetelor rosii de COVID-19. Ce spune dr. Valeriu Gheorghita

Coordonatorul campaniei de vaccinare, dr. Valeriu Gheorghita, a declarat ca, la mai putin de doua luni de la debutul actiunii de imunizare a populatiei, se confirma utilitatea si importanta vaccinarii. El a apreciat ca serurile anti-COVID de la Pfizer, Moderna si AstraZeneca, administrate in acest moment, mentin imunitatea cel putin un an.

Google, amenda de peste 1 milion de euro: cum a impins in fata hoteluri cu mai putine stele

Gigantul Google a primit o amenda de peste 1 milion de euro pentru ca si-a indus in eroare utilizatorii si le-a prezentat hoteluri cu clasificari mai bune decat in realitate. Google a facut.

Romanii produc cele mai putine deseuri municipale din Uniunea Europeana

O persoana din Uniunea Europeana a produs, in medie, o cantitate de 502 kilograme de deseuri municipale in 2019, cele mai bune performante la acest capitol fiind inregistrate de Romania, cu 280 kilograme de deseuri municipalelocuitor, arata datele publicate marti de Oficiul European de Statistica Eurostat), conform Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )