Libnet.ro
UNICEF

21:30

Phenianul avertizeaza ca un al doilea razboi coreean ar putea izbucni oricand

Antena3 Antena3,
Phenianul avertizeaza ca un al doilea razboi coreean ar putea izbucni oricand

Coreea de Nord a avertizat sambata ca Statele Unite ar putea declansa un al doilea razboi coreean, in ajunul marcarii a 67 de ani de la izbucnirea primului conflict din peninsula, care a avut loc. continuă pe Antena3

Phenianul avertizeaza ca un al doilea razboi coreean ar putea izbucni oricand

Coreea de Nord a avertizat sambata ca Statele Unite ar putea declansa oricand un al doilea razboi coreean, in ajunul marcarii a 67 de ani de la izbucnirea primului conflict din peninsula, care a avut loc in perioada 1950-1953, transmite agentia Xinhua in pagina sa electronica.

Coreea de Nord avertizeaza ca ar putea izbucni al doilea razboi coreean, in ajunul marcarii a 67 de ani de la primul conflict

Coreea de Nord a avertizat sambata ca Statele Unite ar putea declansa un al doilea razboi coreean, in ajunul marcarii a 67 de ani de la izbucnirea primului conflict din peninsula, care a avut loc intre anii 1950 si 1953, informeaza agentia Xinhua, citata de Agerpres.

Coreea de Nord avertizeaza CU IZBUCNIREA UNUI NOU RAZBOI!

Coreea de Nord a avertizat sambata ca SUA ar putea declansa un al doilea razboi coreean, potrivit Xinhua, citat de Agerpres. Declaratia a fost facuta duminica, in ajunul marcarii a 67 de ani de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )