Libnet.ro
UNICEF

13:15

Phenianul il eticheteaza drept un batran nebun pe Donald Trump si il acuza ca exploateaza moartea studentului Otto Warmbier

Adevărul Adevărul,
Phenianul il eticheteaza drept un batran nebun pe Donald Trump si il acuza ca exploateaza moartea studentului Otto Warmbier

Coreea de Nord l-a catalogat joi pe presedintele american Donald Trump drept un batran nebun, pentru ca liderul american a acuzat Phenianul ca l-a torturat pe studentul american Otto Warmbier, care a murit in iunie dupa ce a fost repatriat din Nord in coma, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Donald Trump acuza Coreea de Nord ca l-a torturat sever pe studentul american Otto Warmbier

Donald Trump a acuzat Phenianul ca l-a torturat sever pe studentul american Otto Warmbier, decedat in iunie 2017, la o saptamana dupa repatrierea sa din Coreea de Nord, in stare de coma, scrie AFP.

Donald Trump, acuzatii dure la adresa Phenianului: A torturat grav un student american

Presedintele SUA, Donald Trump, a acuzat Phenianul ca l-a torturat grav pe studentul american Otto Warmbier, decedat in iunie 2017, la o saptamana dupa repatrierea lui, in stare de co.

Donald Trump si republicanii si-au lansat proiectul pentru scaderea impozitelor

Donald Trump si majoritatea sa republicana din Congres au dat startul unor intense dezbateri pentru reformarea fiscalitatii si scaderea impozitelor, prioritate absoluta dupa esecul modificarii legii privind sistemul asigurarilor de sanatate, noteaza France-Presse, preluata de presa belgiana.

Donald Trump, dezamagit de decizia Twitter. Nu va avea parte de acest privilegiu

Donald Trump, presedintele SUA, nu a fost ales pentru a face parte din grupul de test format din utilizatori de Twitter. Astfel, i s-ar fi extins numarul de caractere folosit pentru a scrie mesajele pe reteaua.

Donald Trump sustine ca Facebook este impotriva lui, Ce raspunde Zuckerberg

Presedintele SUA, Donald Trump, si fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, au avut, miercuri, un schimb de replici pe retelele sociale, dupa ce liderul de la Casa Alba a sustinut ca Facebook este impotriva lui.

Donald Trump in conflict cu Facebook. Schimb de replici dure intre presedintele SUA si Mark Zuckerberg

Presedintele american, Donald Trump, si fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, au avut un schimb de replici acide pe retelele sociale. Liderul de la Casa Alba i-a reprosat Facebook-uluica este.

Donald Trump si-a lansat proiectul de reforma fiscala si de scadere a impozitelor in SUA

Donald Trump si majoritatea sa republicana din Congres au dat, miercuri, startul unor intense dezbateri pentru reformarea fiscalitatii si scaderea impozitelor, prioritate absoluta dupa esecul modificarii legii privind sistemul asigurarilor de sanatate.

Dezvaluire uluitoare a lui Donald Trump despre printesa Diana: M-as fi culcat cu ea chiar daca era nebuna

In interviurile acordate lui Howard Stern in 1999, Donald Trump a socat pin dezvaluirile sale si a spusca primul sau regret cand a auzit ca printesa Diana a murit in accident de.

Donald Trump, avertisment pentru intreaga lume: Suntem oricand pregatiti de razboi cu Coreea de Nord

Criza Statele Unite- Coreea de Nord capata noi proportii! Presedintele american Donald Trump a dat un nou avertisment ca este pregatit sa intre la razboiul impotriva regimului lui Kim.

Donald Trump a declarat ca este pregatit sa recurga la optiunile militare in cazul Coreei de Nord

Donald Trump a afirmat marti ca Statele Unite vor apela la optiunile militare impotriva Coreei de Nord daca vom fi nevoiti, in contextul in care a cerut comunitatii internationale sa coopereze in incercarea de a sugruma economic regimul de la Phenian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )