Libnet.ro
UNICEF

17:15

Philip Seymour Hoffman isi injecta 10 doze de heroina pe zi, sustine unul dintre furnizorii ...

România Liberă România Liberă,
Philip Seymour Hoffman isi injecta 10 doze de heroina pe zi, sustine unul dintre furnizorii ...

Una dintre cele patru persoane arestate si suspectate ca i-ar fi furnizat droguri lui Philip Seymour Hoffman - decedat pe 2 februarie, probabil din cauza unei supradoze de heroina - a declarat ca acesta era un dependent inveterat, care isi injecta 10 doze de heroina pe zi, conform dailymail. co. uk, citat de Mediafax. Robert Vineberg - una dintre persoanele arestate pe 4 februarie, in timpul unui raid al politiei intr-o cladire din cartierul Chinatown din New York, unde a fost descoperit . continuă pe România Liberă

Una dintre persoanele suspectate ca i-ar fi vandut droguri lui Philip Seymour Hoffman: L-as fi putut salva

Robert Vineberg, una dintre cele patru persoane arestate si suspectate ca i-ar fi furnizat droguri actorului Philip Seymour Hoffman, a declarat ca l-ar fi putut salva, precizand ca actorul era un dependent inveterat, care isi injecta 10 doze de heroina pe zi, dupa cum informeaza publicatia The New York Post.

Philip Seymour Hoffman a fost inmormantat in cadrul unei ceremonii private

Actorul Philip Seymour Hoffman, care a decedat duminica, aparent din cauza unei supradoze de heroina, a fost inmormantat vineri, in cadrul unei ceremonii funerare private, la care au participat membrii familiei acestuia, colegi de distributie si.

Amy Adams si Michelle Williams au asistat la un priveghi in memoria lui Philip Seymour Hoffman

Actritele Amy Adams si Michelle Williams, colege de distributie cu Philip Seymour Hoffman, dar si membri ai familiei si prieteni apropiati ai acestuia au participat la un priveghi in memoria actorului, decedat duminica, la New York, aparent din cauza unei supradoze de heroina.

Philip Seymour Hoffman, omagiat la Berlinala si recreat digital pentru rolul din franciza Jocurile Foamei

Philip Seymour Hoffman, gasit mort, duminica, la New York, va fi omagiat prin proiectia speciala a filmului Capote, care i-a adus actorului un premiu Oscar, la cea de-a 64-a editie a Festivalului de la Berlin, care incepe joi, scrie Mediafax. Totodata, producatorii francizei Jocurile Foamei, pelicula pentru care actorul mai avea sapte zile de filmari, au hotarat sa recreeze digital personajul acestuia.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )